Теменужка Христова Крумова

Мобилен телефон

+359887 561 284

Град и адрес

Варна, ул. Неофит Бозвели 8

Работно време

пон-пет: 9:00–18:00
съб-нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казвам се  Теменужка Христова Крумова и имам завършено висше юридическо образование. Имам опит в адвокатски и нотариални кантори, а в застрахователния бизнес съм от 2001 г., когато започнах като агент към застрахователен брокер. От 2005 година съм управител на дружеството „ПРИВЕКС 2“ ЕООД, което се занимава основно с правни услуги и застраховане, регистриране на фирми, консултации и посредничество при покупко-продажба на недвижими имоти и отпускане на кредити, прехвърляне на МПС.  От 2006 г. дружеството е застрахователен агент към ЗАД Виктория, а след това и към Дженерали Застраховане АД. Ние обслужваме нашите клиенти комплексно, като им предлагаме качествена консултация и коректно сключване на избрания от тях застрахователен продукт.

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео