Славей Милетиев Григоров

Мобилен телефон

+359888 473 210

Град и адрес

Враца, ул. Никола Войводов 17

Работно време

пон-пет: 9:00–18:00
съб-нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казвам се Славей Милетиев Григоров. Имам Висше образование със специалност - Икономика и управление на стопанските дейности. Занимавам се от 1993г. в сферата на застраховането. В дългогодишната ми кариера, натрупах опит като управител на Застрахователна компания „ВИТОША“ АД и „УНИКА“АД в гр.Враца. Имам опит и като Регионален мениджър на Застрахователен Брокер „БАЛКАН“ АД за Враца и Монтана и Главен Директор на „Дженерали Застраховане“ АД в гр.Враца.

Специализирал съм в Московски държавен университет и Виена-Център за подготовка на кадри в Уника АД. Преминал съм множество обучения в Академията Дженерали и претежавам съответните сертификати.

Предпочитан застрахователен бранш - Автомобилно застраховане,Имуществено застраховане, Професионални Отговорности и Злополуки.

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео