Милена Иванова Чоновска

Мобилен телефон

+359885 122 615

Град и адрес

Брезово, ул. Георги Димитров 14

Работно време

пон-пет: 8:30–18:00
съб- 9:00-14:00
нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казвам се Милена Иванова Чоновска и съм родане на през 1992г. в гр. Пловдив. Завършила съм висше образование в Пловдивски Университет със специалност Програмистика, като по-късно реших да продължа образованието си в друга насока и в момента уча Счетоводство и Анализ. Професионалната си кариера в застраховането започнах през 2013 в Дженерали Застраховане АД. Убедена съм в ползата от застраховането и в доброто име на компанията. Вярвам, че компетентността при предлагането и продажбите на продуктите на Дженерали Застраховане е от изключително значение. Това ме кара да участвам в множество обучения и постоянно да актуализирам знанията си в обастта на застраховането. Старая се да бъда максимално полезна на своите клиенти и те винаги да могат да разчитат на мен за консултация и съдействие. Занимавам се с общо застраховане.

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео