Красимира Белчева Харизанова

Мобилен телефон

+359882 003 540

Град и адрес

Казанлък, ул. Сан Стефано 2

Работно време

пон-пет: 9:00–18:00
съб-нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казвам се Красимира  Белчева  Харизанова, родена  съм на 13 август. Завършила съм ВМЕИ „В. И. Ленин” /Технически университет, София/, специалност „Автоматика и телемеханика”, а през 2000г. – второ висше образование в ПУ „Паисий Хилендарски”, специалност „Управление на човешките ресурси”, степен „Магистър“.

Професионалната си кариера започнах през 1992г., като застрахователен агент в ЗК „ОРЕЛ” АД. От 1994г. до 1995г. работих като инспектор,  а от средата на 1995г. бях назначена за Управител на клона на компанията в гр. Казанлък. От 2006г., след като „Дженерали Застраховане” АД става правоприемник на ЗК „Орел” АД, до настоящия момент, съм Генерален представител на „Дженерали Застраховане” АД за гр. Казанлък.

Награди

Генерална агенция Казанлък е награждавана за високи постижения в сферата на „Злополука, здравно застраховане и помощ при пътуване с осигурен асистанс”, както и в „Имуществено и техническо застраховане“, „Отговорности“ и „Транспортно застраховане”.

Сертификати и дипломи

Сертификати по всички видове застрахователни продукти, предлагани от „Дженерали Застраховане”АД
Сертификат за успешно завършване на програмата на Група Дженерали за подобряване на управлението – 2019г.
ВИП Агент на Дженерали Застраховане АД за 2020г.

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео