Цветана Николова Златарева

Мобилен телефон

+359885 983 444

Град и адрес

Смолян, ул. Хан Пресиян 32

Работно време

пон-съб: 9:00–18:00
нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казвам се Цветана Николова Златарева, родена на 13.06.1973г. Завършила съм Великотърновски Университет „Св. св. Кирил и Методий“, степен магистър, специалност Финанси.

Професионалната си кариера в областта на застраховането започнах през 1995г., в ДЗИ, като счетоводител, а от 2003г. до 2006г., като финансов одитор в „Дирекция за вътрешен финансов контрол“. През 2006г. стартирах работа в екипа на ЗАД „Виктория“, като отговорен счетоводител, а през 2015 станах част от семейството на „Дженерали Застраховане“ АД, след обединението на двете компании.

През 2018г. реших да приема предизвикателството да се развивам, като търговец и мениджър и стартирах дейност като Ръководител екип в дружеството. След резлизиране на добър протфейл от продажби и успешно управление на екип от застрахователни агенти през 2020г., придобих следващата мениджърска степен, а именно Директор мрежа в „Дженерали Застраховане“ АД, гр. Смолян.

Обичам работата си с клиенти. Отношението и вниманието, което отделям за всеки един, ме кара да се чувствам удовлетворена и заредена с емоция. Приоритет за мен и моят екип е адекватната комуникация с клиентите, професионалното отношение и намирането на най-добрите и правилни решения, удовлетворяващи техните нужди.

Гордея се, че съм част от семейството на "Дженерали Застраховане" АД, коректна, лоялна и на изключително високо професионално ниво световна компания.

В свободното си време обичам да пътувам, да спортувам, да се разхождам сред природата и да чета.

Награди

През 2010г. - най- добър счетоводител
През 2019г. - „Най-добър Ръководител екип“
През 2020г. - „Значителен принос в продожбите на Дженерали Застраховане“АД
През 2021г. - „Директор мрежа с постижения в личните продажби“

Сертификати и дипломи

Сертификати по всички видове застрахователни продукти, предлагани от „Дженерали Застраховане” АД


Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео