Антоанета Вениаминова Бакалова

Мобилен телефон

+359899 831 202

Град и адрес

Перник, ул. Отец Паисий 36

Работно време

пон-пет: 9:00–18:00
съб-нед: Затворено

Свържете се с мен

За мен

Казвам се Антоанета Бакалова. Имам техническо образование, степен бакалавър. Със застраховане се занимавам от 2003г. Започнах в „ЗК Орел“ АД, която през 2006г. бе придобита от „Дженерали“. От 2012г. съм част от Генерална агенция Перник – Кракра, а по-късно преминах успешно Академия за мениджъри на компанията и в момента, заедно с дейността ми свързана с разпространение на застрахователни продукти, ръководя и развивам други агенти в качеството ми на Ръководител екип. Имам много сертификати и награди, но най-вълнуваща от тях е екскурзията до Лондон с която бях наградена през 2015г. Мисълта, която стои на бюрото ми е: „Всичко в живота ми се случва за мое добро!“ и това ми помага по-лесно да преодолявам трудностите, изпречили се на пътя ми. Любител танцьор на народни танци съм. Обичам природата и като баба на две прекрасни внучета, прекарвам почивните си дни с тях и кучето на село или из гората.            

Награди

Най-добър ръководител екип, сключил договор след началото на 2014г.
Най-добре развиващ се ръководител екип за 2015г.

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти:

Автомобилни застраховки, в това число: Гражданска отговорност на автомобилистите, Каско, Автомобилен Асистанс за България, Автомобилен Асистанс за Европа

Имуществени застраховки, в това число: Домашно имущество, Имущество за малък и среден бизнес

Застраховки Злополука, в това число: Класическа Злополука, Злополука и заболяване, Злополука спортисти, Трудова Злополука и др.

Помощ при пътуване в чужбина

Медицинска застраховка Закрила

Застрахователен пакет Health line

Видео