Global Graduate Program


17.jpg

Със съзнанието, че човешкият капитал е най-важният актив, Дженерали Груп е постоянно ангажирана в търсенето мотивирани и талантливи хора, както и в предоставянето на възможности за работещите и служителите чрез развитие на професионалните им умения и компетенции. Ние сме на амбициозна глобална група, която преминава през значителни промени, богата на възможности, действително мултикултурна и където хората, екипите и развитието наистина са от значение. 

"Лидерството е твоето бъдеще. Очертай нашата промяна" е мотото на първата Global Graduate Program на Дженерали, адресирана към талантливи възпитаници, желаещи да започнат международна кариера

Избраните участници ще имат възможност да учат и работят в различни бизнес звена, да практикуват международен ротационен принцип на работното място, да се обучават по време на работния процес и извън него, както и виртуално чрез онлайн лекции. Груповите и индивидуални работи по проекта ще бъдат представяни по време на програмата, и вие ще получавате последователна и структурирана обратна връзка. 

Също така, участниците ще посещават квалификационен курс за „Магистър по застрахователен мениджмънт", разработен от Дженерали в партньорство с MIB School of Management – един от най-престижните икономически университети на международно равнище. В рамките на програмата те ще бъдат назначени като служители в Централния офис на Assicurazioni Generali и след успешното й завършване, ще имат възможността да бъдат наети на работа в някоя от компаниите на Дженерали Груп по света. 

Търсим кандидати с магистърска степен по икономика, финанси, бизнес, IT, дигитален маркетинг или точни науки (математика, статистика и т.н.), с брилянтна академична справка, с по-малко от две години трудов стаж и работа на на пълен работен ден през 18те месеца на програмата. Изисква се също владеене на английски език и поне още един чужд език. 

За повече информация, моля посетете уебсайта на Generali или се свържете с нас на електронен адрес [email protected] 

Кандидатстването по програмата за сезон 2015 завърши. Благодарим на участвалите. 

Очаквайте информация за следващото издание на GLOBAL GRADUATE PROGRAM.