„Трудно, но възможно” - Национална Конференция по продажби на Дженерали България


16 Апр 2013

„Трудно, но възможно” - под това мото премина тазгодишната Национална Конференция по продажби на Дженерали България, която се проведе на 13-14 април в к.к. Боровец.  Всички генерални представители, представители, ръководителии на екипи и най-добрите агенти, заедно с мениджмънта отбелязаха поредна успешна бизнес година в Групата на Дженерали България.

Главният изпълнителен директор на Дженерали в България г-н Ивайло Йосифов, говори за промените, които настъпиха в Групата на глобално ниво, промени които обещават да доведат до бързо подобряване на резултатите на компанията. Той отбеляза, че служителите на Дженерали имат привилегията да работят в изключително амбициозна компания, традиционно свикнала с мястото на световен лидер в застраховането.
Г-н Ивайло Йосифов продължи с няколко изключително вдъхновяващи истории на хора, които не се страхуват да мечтаят, които не се страхуват да се изправят пред предизвикателствата, които не се срамуват от присмеха на другите. Хора, които гордо се изправят, ясно заявяват амбицията си и позициите си и независимо от обстоятелствата се борят за постигане на мечтите и целите си.
„Защо мечтите ни са важни? Защото тези, които мечтаят, живеят за бъдещето. Останалите живеят или със споменът за миналото или в неговата сянка в настоящето. Аз искам ние в Дженерали да мечтаем. Опирайки се на преживяното в миналото и на постигнатото в настоящето. А нашите мечти, трябва да са големи - големи колкото е традицията и историята на нашата компания. Ние трябва да заемем своето заслужено място сред застрахователните компании на българския пазар - и това място е сред лидерите. Аз вярвам, че амбицията ни да бъдем една от водещи компании в България не е празна мечта” – продължи г-н Йосифов.
„Как можем да постигнем нашата мечта - като следваме една стратегия, която е насочена към сериозен ръст в онези линии на бизнеса, в които сме силни или където има сериозна пазарна ниша, с фокус върху онези линии на бизнеса, които са печеливши, с разумно управление на инвестициите и смислено разходване на средства. Тази стратегия трябва да има постоянна посока, с нея трябва да бъдат ангажирани всички и да я следват неотклонно” – завърши Ивайло Йосифов.
Конференцията продължи с презентация и изказване на г-н Александър Джоганов, директор B2C на Групата, който представи стъпките в един успешен модел на работа на финансов консултант, както и най-добрите практики на работа в бизнеса на продавачите на застрахователни продукти.
Разбира се, централна част в събитието беше отделена на наградната церемония, където бяха отличени най-добрите генерални представители за изминалата година, офисите с най-добро представяне, както и финансовите консултанти, постигнали най-високи резултати. Най-добрите офиси на Дженерали също ще се насладят на една незабравима юнска екскурзия в Чешката столица - Прага.

  

 

И тази година Дженерали България спази ангажимента си към своите ВИП клиенти и в присъствие на нотариус, от общо от над 2300 клиента, попадащи в програмата  за лоялност на Групата, бяха изтеглени 10 щастливци, които спечелиха пътуване до златна Прага.  „През следващата година Групата ще продължи да развива и надгражда програмата за своите лоялни клиенти, като наградата отново ще бъде пътуване до друга още по-атрактивна дестинация” обяви г-н Джоганов.
Конференцията продължи със заредена с много положителни емоции гала вечеря, където гостите се насладиха перфектните вокални изпълнения на Радостина Йовкова – солист на Национален ансамбъл за народни песни и танци „Филип Кутев” и на скечовете на Христо Гърбов. Вечерта завърши с много настроение и с караоке изпълнения от всички гости.