Нашите офиси
     

Регионалният Изпълнителен Директор на Generali CEE Holding, г-н Luciano Cirina представи регионалната стратегия на Група Generali в София

Luciano Cirina.jpg

Днес Регионалният Изпълнителен Директор на Generali CEE Holding, г-н Luciano Cirina посети София, за да презентира стратегията на Група Generali за региона. Заедно с г-н Данчо Данчев, Главен Изпълнителен Директор и Председател на УС на Дженерали Застраховане АД, те начертаха ключовите цели на компанията и групата за следващите три години.

Generali си е поставила амбициозна задача със стратегия - Generali 2021, която ще ускори растежа и ще донесе отлични резултати. Основната ни амбиция е да станем партньор за цял живот на нашите клиенти, предлагайки иновативни и персонализирани решения, благодарение на отлично развитата ни мрежа.

Generali e компания с дълга история и значителен опит в застрахователния бизнес, който е основата, върху която градим нашите отношения с клиенти и визията за бъдещото на компанията.

Фокусът ни ще е върху клиентите на дребно, както и малките и средни предприятия, дигитална трансформация и ангажимента ни за устойчиво развитие.

Изпълнени сме с надежда за следващите три години, защото знаем, че освен дългосрочната културна устойчивост и силната ни марка, ние разчитаме най-вече на изключителните професионалисти, с които работим.

 

 

ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП

 

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group, която е независима  италианска група,създадена през 1831 г. със силно международно присъствие. Тя е сред водещите застрахователи в световен мащаб и е представена в над 60 страни, с общ премиен приход, надхвърлящ €68 милиарда през 2017 г. С над 71 000 служители по целия свят и 57 милиона клиенти, Групата заема лидерска позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа, както и Азия. През 2017 година Група Дженерали беше включена в класацията на Corporate Knights за най-устойчивите компании в световен мащаб. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата функционира чрез регионалния си офис в Прага - Austria, CEE & Russia Regional Office като в 12 страни е една от първите три застрахователи в региона.

„Дженерали Застраховане” АД е дружество със седалище в Република България, гр. София, бул.”Княз Александър Дондуков” № 68, ЕИК 030269049  и притежава  лиценз за извършване на застрахователна дейност – Решение №1 на Националния съвет по застраховане от 26.03.1998 г.  „Дженерали Застраховане” АД е част от Група Дженерали, вписана под №26 в Регистъра на застрахователните групи към Института за надзор на застрахователни компании (IVASS) в Италия.

Документи за изтегляне

Стратегия Дженерали Застраховане АД 2021-прессъобщение.pdf 169.86kb