Нашите офиси
     

GENERALI стартира проект за дигитализация в партньорство със Софтуер Груп

IMG_7632.jpg

GENERALI стартира проект за дигитализация
в партньорство със Софтуер Груп
• Иновативна технологична платформа ще позволи на компанията да увеличи портфолиото си от продукти онлайн, като целта е GENERALI да се превърне в партньор за цял живот на своите клиенти, достигайки по-бързо и лесно до тях.

София, 3 септември 2019 – Дженерали Застраховане АД подписа споразумение за стартиране на проект за дигитална трансформация със Софтуер Груп.
GENERALI ще оптимизира и улесни процесите в своя онлайн портал, чрез иновативна платформа за продажба на застраховки чрез дигитални канали, която ще подпомогне стратегия GENERALI 2021 за развитие в следващите години.
Проектът е предвиден да приключи до края на 2020-та година. В обхвата му се включва онлайн портал, който ще оптимизира процеса за издаване на нови застрахователни полици, както и за управлението на затрахователното портфолио на вече съществуващи клиенти на компанията. Потребителите ще имат възможност за самообслужване, спестявайки време и възползвайки се от по-голямо удобство. Част от проекта ще бъде и разработването на единен портал за служители и посредници на GENERALI, предлагащи портфолиото на застрахователя. Данчо Данчев – Главен изпълнителен директор на Дженерали Застраховане АД сподели: “Нашата мисия е да дадем възможност на хората да оформят едно по-безопасно бъдеще, грижейки се за живота и мечтите им. Да се превърнем в партньор за цял живот на своите клиенти! Това е нещото, което ни вдъхновява, мотивира и причината да съществуваме. Винаги сме водени от намерението да подобрим живота на хората в нашето общество. В един все по-сложен свят, способността ни да се грижим и да помагаме, предлагайки по- иновативни и интуитивни услуги, ще даде възможност на нашите клиенти да вземат информирани и правилни решения и да оформят по-безопасно своето бъдеще, както и това на своите близки и бизнес. Радаваме се, че наш партньор в тази инициатива ще бъде Софтуер Груп – изявен лидер и глобална технологична компания, създаваща високотехнологични и иновативни решение.“

“Нуждите и очакванията на клиентите стават по-комплексни, а решенията им за покупка са водени основно от два фактора - бързина и удобство. По тази причина застрахователите все повече осъзнават нуждата от персонализирани продукти и услуги, които да предлагат по-ефективно, чрез дигитални канали и брокерски мрежи. Щастливи сме да си партнираме с Дженерали в тази насока и да подпомогнем една от водещите компании в нейната мисия да предоставя висококачествени и достъпни застрахователни решения, подобрявайки живота на хората както у нас, така и в световен мащаб“, коментира Калин Радев, главен изпълнителен директор на Софтуер Груп.