Нашите офиси
     

GENERALI отваря представителство в Москва

• Важен етап в разширяването на Generali в Русия • Изграждане на богата история на Generali в Русия и Централна и Източна Европа

Милано -  Представителството на Generali в Москва официално бе открито на 31 октомври 2018 г. от Luciano Cirinà  Регионален директор и Главен Изпълнителен Директор на Generali CEE Holding, Австрия, Централна и Източна Европа и Председателя и Изпълнителен директор на Generali Russia & CIS - Giorgio Callegari. По повод церемонията по откриването, Generali беше основният партньор на концерта в Голямата зала на Московската консерватория на 30 октомври 2018 г.

 

Главният Изпълнителен Директор на Generali – г-н Philippe Donnet коментира:

" Откривайки новия ни офис в Москва, празнуваме една забележителна стъпка в разширяването ни в Русия. Generali отбелязва с нарастващ интерес и ангажираност развитието и растежа на пазар, който изразява все по-сложно търсене и изисква нови продукти и застрахователни решения. Оценяваме усилията на руското правителство и властите да предоставят силни и позитивни регулаторни насоки за застрахователния сектор и очакваме с нетърпение успехите на Generali Русия ".  

 

Luciano Cirinà, Регионален директор и Главен Изпълнителен Директор на Generali CEE Holding, Австрия, Централна и Източна Европа, добави: "Нашето сътрудничество с Ingosstrakh датира от повече от 30 години. Оттогава ние подкрепяме клиентите на Generali в бившия СССР, а след това и Русия, задоволявайки техните нужди в областта на корпоративното застраховане и обезщетенията на служителите. Ние твърдо вярваме, че ще продължим да изграждаме силни и взаимно печеливши отношения и да засилим нашето промишлено сътрудничество в Русия. Австрия, Централна и Източна Европа и регионът на Generali са в ДНК-то на Generali. В този регион обслужваме над 12 милиона клиенти, като сме лидер от гледна точка на рентабилността и сме изключително горди от факта, че допринасяме с 9% за общите премии на Generali Group и над 15% за оперативния резултат на Групата. " 

 

Generali в Русия през последните години:

2018 Регионален офис в Прага, преименуван на Австрия, Централна и Източна Европа

2018 Регистрация на Generali Russia & CIS

2017 Регионалната служба на Generali в Прага поема отговорността за руския пазар

2013 Generali Груп придобива миноритарен дял в Ingosstrakh Застраховане в размер на  38.5%

 

 

ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП

 

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group. GENERALI е независима италианска група, създадена през 1831 г. със силно международно присъствие. Тя е сред водещите застрахователи в световен мащаб и е представена в над 60 страни, с общ премиен приход, надхвърлящ €70 милиарда през 2016 г. С над 74 000 служители по целия свят и 55 милиона клиенти, Групата заема лидерска позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа, както и Азия. През 2017 г. Група Дженерали беше включена в класацията на Corporate Knights за най-устойчивите компании в световен мащаб. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата функционира чрез регионалния си офис в Прага, в 12 страни, като е един от първите три застрахователи в региона.

„Дженерали Застраховане“ АД е Любима марка на потребителите в категория "Застрахователни компании и брокери" за 2016 и 2017 г. 

Документи за изтегляне

GENERALI открива представителство в Русия.pdf 229.32kb