Докосни звезда: Йордан Йовчев посети ОУ "Иван Вазов" в Русе


За поредна година Дженерали Застраховане АД проведе традиционното си събитие Докосни звезда. Проектът дава възможност на деца от различни краища на страната да се запознаят с техни идоли и спортисти. Целта на събитието е учениците да научат повече за пътя към успеха и за вдъхновението на своите любимци, както и да последват техния пример.

В тазгодишното издание на събитието многократният олимпийски медалист Йордан Йовчев посети ОУ "Иван Вазов", гр. Русе. Училището бе избрано на лотариен принцип сред всички учебни заведения в страната, сключили застраховка „Злополука за учащи и преподаватели“ през 2021г. в Дженерали Застраховане.

На специален спортен празник учениците от гр. Русе имаха възможността да почерпят вдъхновение от големия български спортист. Ръководството на чулището се бе погрижило за незабравимото изживяване на своите възпитаници и гости с богата фолклорна програма и демонстрация на млади русенски гимнастици.

Празникът продължи със среща между изявените възпитаници на ОУ "Иван Вазов" и Йордан Йовчев, на която знаменитият български гимнастик ги насърчи да продължават да спортуват, защото времето на тренировка не е изгубено време и да не се отказват въпреки тръдностите.