Дженерали Застраховане проведе традиционното си събитие Докосни звезда


PXL_20221107_110057709.jpg

За поредна година Дженерали Застраховане АД проведе традиционното си събитие Докосни звезда. Проектът дава възможност на деца от различни краища на страната да се запознаят с техни идоли и спортисти. Целта на събитието е учениците да научат повече за пътя към успеха и за вдъхновението на своите любимци, както и да последват техния пример.

В тазгодишното издание на събитието многократният олимпийски медалист Йордан Йовчев посети ОУ Св.Св. Кирил и Методий в пловдивското село Първенец. Училището бе избрано на лотариен принцип сред всички учебни заведения в страната, сключили застраховка „Злополука за учащи и преподаватели“ през 2021г. в Дженерали Застраховане.

На специален спортен празник учениците от село Първенец имаха възможността да почерпят вдъхновение от големия български спортист. В речта си към учениците, Йовчев ги призова „Учете, тренирайте, слушайте родителите си и своите учители. Така ще имате шанс да постигнете успехи.“

Празникът протече с много игри, спортсменски дух и вълнение. Учениците от прогимназиалните класове се изправиха един срещу друг в редица спортни активности, щафетни игри, футболен и волейболен мач.

На събитието присъстваха представители на „Дженерали Застраховане“ АД, кметът на Първенец – Ренета Плевнелиева, както и кметът на община „Родопи“ – Павел Михайлов.