Нашите офиси
     

Дженерали Застраховане АД е генерален спонсор на Световната купа по ски алпийски дисциплини - BANSKO 2019

Група Дженерали има традиции в подпомагането на спорта в световен мащаб и “Дженерали Застраховане” АД с радост прие поканата на Българска Ски Федерация за сътрудничество за предстоящия ски сезон и Световната купа по ски алпийски дисциплини, мъже “BANSKO 2019”.

 

“Дженерали Застраховане” АД подпомага активната дейност, както на утвърдили се спортисти, така и на подрастващи деца, които професионално се занимават със спорт, защото активното спортуване е предпоставка за правилното физическо развитие и условие за изграждане на позитивни личностни качества.

 

Това е начинът на Компанията да откликне на социалните и демографски предизвикателства, които засягат нашето общество. 

 

 

 

 

ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП

 

 

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group. GENERALI е независима италианска група, създадена през 1831 г. със силно международно присъствие. Тя е сред водещите застрахователи в световен мащаб и е представена в над 60 страни, с общ премиен приход, надхвърлящ €70 милиарда през 2016 г. С над 74 000 служители по целия свят и 55 милиона клиенти, Групата заема лидерска позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа, както и Азия. През 2017 г. Група Дженерали беше включена в класацията на Corporate Knights за най-устойчивите компании в световен мащаб. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата функционира чрез регионалния си офис в Прага, в 12 страни, като е един от първите три застрахователи в региона.

„Дженерали Застраховане“ АД е Любима марка на потребителите в категория "Застрахователни компании и брокери" за 2016 и 2017 г. 

Документи за изтегляне

Дженерали Застраховане АД - Световна Купа по Ски - Откриване на сезон-прессъобщение.pdf 165kb