Нашите офиси
     

Дженерали Груп избра 20те възпитаници за първата Generali Global Graduate Program, които ще започнат своята международна кариера

Международен профил, отлично CV и широкообхватни умения са качествата на 20-те млади хора, избрани от Дженерали за първата Generali Global Graduate Program - елитната международна програма, насочена към наемане на талантливи хора, които желаят да се развиват в рамките на Групата и планират международна кариера.

Победителите бяха избрани от над 2550 кандидатури от 79 страни след дълъг процес на подбор, като през юли в заключителната част от процеса за финалния подбор, избраните до тогава 40 финалисти се срещнаха с Главния изпълнителен директор Марио Греко и топ мениджъри.

Финално подбраните участници имат изключителна академична подготовка, отлични познания по английски език и поне по още един, те са силно мотивирани и отворени за работа в международна среда, споделят ценностите на Дженерали Груп, фокусирани върху постигане на поставените цели и развиване на човешкия потенциал и общността.

Generali Global Graduate Program започва на 21ви септември и ще завърши през март 2017, предоставяйки възможност на участниците да работят в различни бизнес звена и да практикуват международен ротационен принцип на работното място в някоя от 60-те страни, в които Групата оперира по света.

Програмата включва участие в квалификационен курс за „Магистър по застрахователен мениджмънт", разработен от Дженерали в партньорство с MIB School of Management – един от най-престижните икономически университети на международно равнище в Триест. В рамките на програмата всеки от участниците ще сключи договор като служител на Централния офис на Assicurazioni Generali и след успешното й завършване, ще бъде нает на работа в някоя от компаниите на Дженерали Груп по света.

"Избраните младите хора са свободомислещи, блестящи, любознателни и искат да израснат в една непрекъснато развиваща се глобална компания и да дадат своя принос към промяната - отбеляза Моника Поса, Групов Директор HR и Организационно развитие - Дженерали вярва в квалификацията и инвестирането в хората. Поради тази причина ние им предлагаме възможността да се присъединят към бизнес общност, в която се развиват таланти, да работят в стимулираща международна среда, както и да усетят разликата от ранна възраст ".

Информация

http://www.generali.com/work-with-us/join-us/global-graduate-program.html

GlobalGraduateProgram@Generali.com

Документи за изтегляне

Press-release_General_Global-Graduate_22092015_BG-1.pdf 304.15kb