Нашите офиси
     

Мотивационна програма за застрахователните брокери за 2017 год

На тържествена гала вечер Дженерали Застраховане АД проведе  годишната церемония за връчване на наградите на застрахователните брокери по Мотивационна програма за застрахователните брокери за 2017 год. Събитието се състоя на 25 април 2018 година от 19:00 часа в зала София на хотел Маринела София и събра над 200 гости – застрахователни брокери, с които дружеството има подписани договори за партньорство.За доброто настроени на гостите се грижиха Християна Лоизу, победителката от X фактор и Крум Крумов в ролята на Господин за един ден.

В приветственото си слово към гостите на церемонията, г-н Данчо Данчев очерта целите и стратегията на Дженерали Застраховане АД, насочени към заемане на лидерска позиция на застрахователния пазар в България, както и отличните продажбени резултати на дружеството за 2017г. За 2017 година Дженерали Застраховане АД заема водеща позиция по застраховка Злополука с 30% пазарен дял, водеща позиция по застраховка  Имущество с 15% пазарен дял,  водеща позиция по Земеделски застраховки - 24% пазарен дял.

Дружеството  заема второ място по  застраховка Помощ при пътуване с 15% пазарен дял и техническо застраховане с 21%. Дженерали Застраховане АД има 20% пазарен дял и 3-та позиция по Здравно застраховане .

Чрез Мотивационна програмата Дженерали Застраховане АД стимулира масовите продажби на застрахователни продукти и развиване на застрахователния бизнес. В Програмата участваха всички застрахователни брокери, партньори на дружество, а класирането и награждаването се проведоха по предварително обявени критерии на база постигнати резултати по всички видове застраховки

Застрахователният брокер Ес Ди Ай Груп ООД стана големият победител по програмата. На стилна и наситена с емоции церемония брокерът бе отличен с приза Най-добър застрахователен брокер за 2017 г.

Второто и третото място заеха доказаните партньори, съответно Пфое Агенция ЕООД и ЗБК Балкан АД. Призовете и наградите бяха връчени от г-н Данчо Данчев, Председател на УС и Главен изпълнителен директор на дружество.

Група Дженерали е компания, която през годините е изиграла роля на основен фактор в световната застрахователна индустрия. Тя има не само стратегически принос, но и изиграва изключително важна роля  за растежа, развитието и благосъстоянието на модерните общества.

През почти 200 годишната си история, Дженерали, е изградила една мултинационална група, която присъства в повече от 60 страни, с 470 компании и близо 71 000 служители и 57 милиона клинети по целия свят. Основна  цел на Групата  е да задава стандарта в застраховането. Дженерали Груп е в топ 50 на най-устойчивите компании в света, както и  в топ 50 на  най-големите компании в света.

Групата заема водеща позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа и Азия.

ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД е отдадено на стремежа си да бъде в крак с новите тенденции на пазара, да проучва нуждите на клиентите и партньорите си и да отговоря на потребностите им, но също така се стараем да бъдем компания, която инвестира средства и ресурси в устойчиви каузи с поглед в бъдещето, защото само така може да градим гради план за действие, за да е полезни за бъдещото поколение.

В подкрепа на тези действия, дружеството получи през 2017 година и много различни награди :

На 18 май 2017 г. на тържествена церемония бяха раздадени за 9-та поредна година най-престижните годишни награди в застрахователния сектор - Застраховател на годината. Дженерали Застраховане АД получи призът за най-динамично развиващо се застрахователно дружество за 2016 г.

На 26 Април 2017 Дженерали Застраховане АД бе отличена с престижна награда на официалната церемония на Webit Awards. Kатегорията, в която Дружеството успя да се пребори успешно с номинираните участници бе: Best Insurance and Finance Mobile app за България и Централна и Източна Европа. Лесното и удобно Мобилно приложение е иновативен инструмент, който служи за улеснение на всички клиенти и партньори на компанията.

Дженерали Застраховане АД е Любима марка на потребителите в категория Застрахователни компании и брокери за 2016 и 2017 г.

 Дженерали Застраховане АД развива дейността си чрез повече от над 160 офиса в цялата страна. За по-доброто обслужване и улеснение на ликвидационния процес компанията работи и чрез  15 ликвидационни центъра на територията на цялата страна. Нашите продукти се предлагат от над 300 застрахователни брокери.  Прецизно изградената търговска мрежа за продажба на застрахователните продукти, заедно с офисите за ликвидационна дейност  ни дават възможност за бързо и качествено обслужване на клиентите и изпълняване на поетите от дружеството отговорности по сключените договори.