Нашите офиси
     

Дженерали Застраховане награди близо 100 деца на турнира - "Йордан Йовчев" за купата на Дженерали

_DSC0694.JPG

За пореден път Дженерали Застраховане АД  подкрепи спорта и развитието на спортна гимнастика в България, като спонсор на втория отборен турнир по спортна гимнастика „Йордан Йовчев“ за купата на Дженерали, защото вярва, че инвестирането в бъдещето на децата е цел и приоритет важен за компанията. Близо 100 деца от над 10 клуба в страната се бориха в зала „Арена Армеец” в София за наградите във второто издание на турнира по спортна гимнастика за деца между 6 и 11 години.

Всички участници получиха предметни награди и фланелки с логото на Дженерали Застраховане. В награждаването се включи и олимпийската шампионка в тройния скок Тереза Маринова, която заедно с Йордан Йовчев и Марияна Младенова, директор „Маркетинг и комуникации” в Дженерали Застраховане, раздаваха призовете, финансовите и предметни награди на малките гимнастици.

 Легендата на световната спортна гимнастика Йордан Йовчев благодари на всички състезатели, треньори и съдии за доверието и сподели „Много съм щастлив от състезанието, което се получи. Участваха 13 отбора при момчетата и 11 – при момичетата, като всеки отбор бе съставен от 3-ма гимнастици.

Смятам, че си заслужава да се инвестира в малчуганите. Те трябва да се занимават със спорта ние, освен да им разкажем за успехите си, трябва да съумеем да предадем и опита си , с който да ги вдъхновим. Колкото до това, дали аз се разпознах, в някое от децата – спокойно мога да кажа – в много от тях. Виждате, как треперят и изгарят от желание да се представят добре. Затова имам надежда, че скоро може би ще стигнем до такива успехи, каквито имах аз и гимнастиците преди мен.

 След последните състезания и Световната купа в Осиек, където младите национали при мъжете записаха 2 финала, се вижда, че вървим в правилната посока. Може би това не изглежда толкова блестящо, на фона на големите успехи в близкото минало, но важното е, че правим нещо, с което децата се чувстват полезни и вървим нагоре. И не забравяйте, че ВСЕКИ ЕДИН УСПЕХ Е ЗАПОЧНАЛ С ЕДНА МАЛКА КРАЧКА НАПРЕД.”