Нашите офиси
     

Дженерали Застраховане е генерален спонсор на организираните в София турнири - "Йордан Йовчев" за купата на Дженерали

TurnirYovchev_1920x835.jpg

Най-добрите състезатели по спортна гимнастика на България ще се включат в първото издание на турнир "Йордан Йовчев" за купата на „Дженерали“. Деца на възраст до 14 ще премерят сили на 22 март в зала "Раковски" в София. 
Състезанието предоставя възможност на всички родни гимнастици да продължат да бъдат във възходяща спортна форма, тъй като надпреварата идва непосредствено след турнира за Купа "Република България".
Подобни състезания обогатяват вътрешния спортен календар на БФ Гимнастика и спомагат за повишената спортна активност на подрастващите. 
Организаторите и спонсорите са предвидили медали и купи за най-добрите, като всеки участник ще получи и специална награда.

Надпреварата започва в 12 часа на 22 март. Всеки почитател на спорта е добре дошъл в зала "Раковски", за да се наслади на уменията и изпълненията на младите гимнастици.

„Част от социално отговорната политика на Група Дженерали е да подкрепя спорта у нас на всички нива. Младите хора са бъдещето на България. Заставаме зад всяка инициатива, която е свързана със спорта и възможността децата на България да се развиват и техния талант да се популяризира," сподели г-жа Марияна Младенова, директор Дирекция „Маркетинг и комуникации” на Дженерали застраховане АД. „И въпреки, че гимнастиката е резултатен спорт, в приятелските срещи  от настоящите турнири е важен не резултата, а участието и подкрепата”.

Дженерали Застраховане кани всички привърженици на Гимнастика и спорта от град София и региона, които имат възможност, да заповядат да споделят емоцията на малките състезатели в битката за Купата на „Дженерали”.