Нашите офиси
     

Дженерали Застраховане АД награди най-добрите деца в турнира Йордан Йовчев за купа Дженерали

В състезанието взеха участие деца на различна възраст от 23 клуба по спортна гимнастика от цялата страна. Събитието се проведе в столичната зала „Раковски“, която не успя да побере всички желаещи да присъстват. Всички участници получиха много предметни награди и специално изработени тениски за турнира , предоставени от Дженерали Застраховане АД, а победителите се радваха на медали, купи и парични награди.

Състезанието беше за двете направления юноши и девойки, младша и старша възраст. Целта на надпреварата е да обогати държавния спортен календар при децата, защото в него липсват достатъчно турнири за подрастващи.

 Легендата на световната спортна гимнастика Йордан Йовчев благодари на всички състезатели, треньори и съдии за доверието и сподели: "Имаме страхотни млади деца. Въпросът е ние да имаме правилната методика, търпение и отговорност да се грижим за тях, за да може те да се реализират“

Събитието този път премина и с много радостни емоции, тъй като на този ден празнува и своя рожден ден г-н Йордан Йовчев. По повод празника, г-н Данчо Данчев - Главен Изпълнителен Директор и предстедател на УС на Дженерали Застраховане АД, изпрати специален поздравителен адрес до рожденика с пожелание за крепко здраве, щастие, късмет, енергия и добър дух.

Ние от Дженерали Застраховане АД изразяваме искреното си уважение към професионализма, отговорността и усилията, които полага г-н Йовчев в осъществяване на целите и мисията да направи спортната гимнастика в България достъпна за деца като осигуряваня най-добрите уреди и зали за целта.