Нашите офиси
     

ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ” АД ПРОВЕДЕ НАЦИОНАЛНАТА АГЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЯ 2017г.

DSC_0344.JPG

На 28 септември 2017г.  “Дженерали Застраховане” АД  проведе за поредна година традиционната Национална агентска конференция.  Събитието се състоя в к.к. Боровец, хотел „Рила” и събра над 180 гости, от които 110 застрахователни агенти от цялата страна.

Конференцията бе открита от г-н  Юри Копач - член на УС и Изпълнителен Директор  „Търговска мрежа и продажби“, който след официалното откриване покани за приветствие г-н Данчо Данчев - председател на УС и Главен Изпълнителен Директор на „Дженерали Застраховане” АД.

Г-н Данчев поздрави гостите на конференцията и благодари на агентите за отличните постижения, както и очерта основните резултати от дейността на компанията, целите и стратегията ни за тяхното постигане.

Конференцията продължи в две основни части  - Презентации и Награждаване.

На вниманието на аудиторията бяха представени презентации свързани със състоянието и развитието на агентската мрежа на компанията, постиженията на Дженерали за 2017г., проекта „Дигитален агент”, тънкости и условия за успех в работата на Ръководителя екип, как и защо да продаваме здравно застраховане.

Във втората част на конференцията се проведе церемония за награждаване на най-заслужилите агенти . Отличени бяха  43 агенти, разпределени в различни категории.

След конферентната част и кратка почивка, тържеството продължи с официална вечеря. Откриване направи г-н Данчо Данчев с вдигане на тост и поздрав, а мили  думи и пожелания за още повече успехи отправи към участниците и специалният ни гост, легендарният спортист г-н Йордан Йовчев. За доброто настроение се погрижиха г-н Краси Радков, танцова формация Етноритъм  и DJ Миро.  Вечерта бе изпълнена с незабравими моменти, веселиe, танци и много усмивки до ранни зори.

„Дженерали Застраховане” АД  благодари на всички  свои агенти и ръководители, които активно участват в развитието на агентската мрежа и с нетърпение очава да раздаде следващите награди на Конференцията през 2018!