Нашите офиси
     

г-н Юри Копач- Изпълнителен директор на Дженерали Застраховане АД беше избран за заместник председател на Асоциацията на Българските Застрахователи /АБЗ/

На 2 юли 2019 година , г-н Юри Копач беше избран за заместник председател на Асоциацията на Българските Застрахователи /АБЗ/ и Председател на Комисията по автомобилно застраховане към нея.

Г-н Копач има дългогодишен стаж в бранша и е един от доайените в автомобилното застраховане в България. Като член на Управителния съвет  и Изпълнителен директор на Дженерали Застраховане АД през последните години, той заедно с г-н Данчо Данчев – Главен Изпълнителен Директор на Дженерали Застраховане АД, г-жа Жанета Джамбазка – Изпълнителен директор и г-н Радослав Димитров- Изпълнителен директор, осъществиха стратегическо реорганизиране на компанията, което позволи на дружеството да насочи вниманието си към основния бизнес на компанията. Беше постигната по-голяма дисциплина в управлението на активите с опростено и прозрачно управление. Този процес доведе Дженерали Застраховане АД до нова фаза, основана на ефективни бизнес модели, иновативни търговски стратегии, както и на една по-силна агентска мрежа и марка.

Юри Копач е завършил във ВИИ „Карл Маркс” (Университета за национално и световно стопанство) през 1990 г., специалност „Икономика и организация на труда”. Има допълнителна квалификация придобита в Икономическия институт към Австрийската стопанска камара по „Фирмен мениджмънт” през 1998 г.

 

 

 


 

ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП

 

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group.

Generali е един от най-големите доставчици на застрахователни услуги и такива, свързани с  управлението на активи в световен мащаб. Създадена през 1831 г., тя присъства в 50 страни по света с общ премиен приход от над 66 милиарда евро за 2018 г. С близо 71 000 служители, обслужващи 61 милиона клиенти, Групата има водеща позиция в Европа и нарастващото присъствие в Азия и Латинска Америка. Стремежът на Generali е да бъде партньор за цял живот на своите клиенти като предлага иновативни и персонализирани решения, благодарение на развитата си дистрибуторска мрежа.

В Австрия, Централна, Източна Европа и Русия, Групата оперира чрез регионалния си офис в Прага, като е в топ три на застрахователните компании в региона.

 

 „Дженерали Застраховане” АД е дружество със седалище в Република България, гр. София, бул.”Княз Александър Дондуков” № 68, ЕИК 030269049  и притежава  лиценз за извършване на застрахователна дейност – Решение №1 на Националния съвет по застраховане от 26.03.1998 г.  „Дженерали Застраховане” АД е част от Група Дженерали, вписана под №26 в Регистъра на застрахователните групи към Института за надзор на застрахователни компании (IVASS) в Италия.