Нашите офиси
     

Дженерали Застраховане АД с приз за Best Insurance and Finance Mobile app на Webit Awards

 

За поредна година световният елит на цифровото предприемачество, информационните  технологии, иновации и инвестиции се обединява под бранда Webit Festival Europe в София Тех Парк на 25 и 26 април. Събитието е безпрецедентно по мащабите си за България и региона и представлява една огромна крачка в социален, бизнес и политически харектер, провеждащ се под патронажа на президента Румен Радев, придружен от топ предприемачи и учредители, лауреати на Нобелова награда, учени и иноватори заедно с висши ръководни кадри от Европа и останалия свят.
Webit Festival Europe посреща рекорден брой посетители (над 5000) от над 90 държави, а програмата включва 12 паралелни конференции, с повече от 300 лектори, засягащи теми, като маркетинг и иновации, мобилност, умни градове, дигитална трансформация, финансови технологии и блокчейн, големи бази данни и облачни услуги, киберсигурност и безопасност на личните данни, здравеопазване, интернет на всяко ниво, софтуерно разработване и лидерство в дигиталната икономика.
„Дженерали Застраховане” АД бе отличена с престижна награда на официалната церемония на Webit Awards. Наградата бе връчена от г-н Пламен Русев, Председател на Webit Global Congress. Kатегорията, в която Дружеството успя да се пребори успешно с номинираните участници бе: Best Insurance and Finance Mobile app за България и Централна и Източна Европа. Лесното и удобно Мобилно приложение е иновативен инструмент, който служи за улеснение на всички клиенти и партньори на компанията.
По време на церемонията бяха отличени най-добрите проекти, иноватори и интегратори на технологични решения в България, Централна и Източна Европа. Десетки световни лидери в областите на отделните категории, също и локални представители на асоциации от различните индустрии и представители на публичния сектор съставляват журито на Webit Awards.
Дженерали Застраховане АД  доказва, че част от политиката на компанията е създаването и развитието на иновативни продукти и услуги, които да оправдаят очакванията на дигиталните потребители – клиентите на бъдещето.