Нашите офиси
     

ОСИГУРЕТЕ НЕОБХОДИМАТА ЗАЩИТА НА ВАШИЯ ДОМ, ДОКАТО ПЪТУВАТЕ

Улеснена процедура за сключване на застраховка Домашно имущество от GENERALI.

Често пъти, мислейки за предстоящото пътуване или почивка, обзети от еуфория и очакването за едно предстоящо незабравимо преживяване, отслабваме нашата бдителност. Дори и да имаме грижовни съседи, които да наглеждат къщата ни, докато отсъстваме, добре е да помислим и застраховаме дома си. Обикновено се сещаме твърде късно за това – когато щетите вече са факт. Нужна е малко предвидливост, за да защитим дома си.

Именно чрез застраховка Домашно имущество, ние от GENERALI ще гарантираме необходимата защита и вашето спокойствие за дома ви, срещу рискове като пожар, наводнение, кражба, вандализъм и други по избор от ваша страна.

При сключване на застраховка Домашно имущество от GENERALI, ние гарантираме: 

 • Лесно и бързо сключване на застраховката;
 • Голям избор от пакети с различни комбинации;
 • Ремонт на имуществото от Доверен майстор;
 • Без прилагане на самоучастие
 • Възможност за ползване на отстъпки.

Ние от GENERALI знаем, че времето е ценен ресурс и затова сме улеснили процесът при сключване на застраховка Домашно имущество. Ние не изискваме документи за собственост, опис и оглед на жилището, а завеждането на щета може да стане по телефон или онлайн, без да се налага  посещение до наш офис. 

Каква е добавената стойност за вас на застраховка Домашно имущество  от GENERALI?

 • Услуга по възстановяване от вредите на пострадалото имущество чрез ДОВЕРЕН МАЙСТОР, специализиран в домашните ремонти;
 • Поемане на разходи за разчистване на развалини и останки, поради настъпило събитие, включително разходи за преместване, предпазване и съхранение на застрахованото имущество, до отстраняване на последствията от събитието;
 • Покриване на разходи за хотел или наемане на жилище за временно ползване - ако следствие събитието жилището е станало негодно за ползване;
 • Поемане на разходите за разкриване и закриване на авариралите инсталации и уреди при щети от намокряне, поради авария на водопроводи;
 • Покритие за щетите върху тръбопроводи  и свързани с тях съоръжения и уреди вследствие на авария;
 • Повреди по конструкцията на сградата, вследствие на взломни действия, както и разходите за смяна на увредени заключващи устройства в сградата.

 

Изчислете стойността на вашата застраховка Домашно имущество от GENERALI при избрани от вас покрития  и направете бързо и лесно своята онлайн застраховка от тук.

Пътувайте и се забавлявайте, а ние от GENERALI ще гарантираме необходимата защита и спокойствие за вашия дом!

За повече информация и допълнителни въпроси може да позвънете на *7222, денонощен номер от цялата страната за всички мобилни оператори и фискирани мрежи на цена според тарифния ви план. Също така може да посетите офисите на  Дженерали Застраховане АД в цялата страна или да се свържете с вашия застрахователен консултант.

Ние ви очакваме!