Нашите офиси
     

Втори кръг от турнира по спортна гимнастика Йордан Йовчев за Купа Дженерали


12 Юли 2019

Втори кръг от турнира по спортна гимнастика Йордан Йовчев за Купа Дженерали

За трета поредна година в София се проведе турнирът по спортна гимнастика Йордан Йовчев за Купа Дженерали. GENERALI за пореден път подкрепи спорта и развитието на спортна гимнастика в България. Инвестирането в бъдещето на децата е важен приоритет за компанията.

Турнирът по спортна гимнастика  Йордан Йовчев  за Купа Дженерали проведе второто си издание за 2019 година в София. Талантливите гимнастици на България показаха своите умения и премериха сили в поредното издание на турнира.

Състезанието е за деца до 12 години. В него взеха участие  много състезатели от клубове по спортна гимнастика в цялата страна. Присъстващите, треньорите и съдиите се насладиха на изпълненията от най-висока класа на малките гимнастици и на красотата на спортната гимнастика. 

Отборните и индивидуалните победители получиха медали, купи и финансови награди от GENERALI. Предметни награди получиха всички участници и треньори в турнира от GENERALI.

Част от социално-отговорната политика на GENERALI е да подкрепя спорта на всички нива. Компанията застава зад инициативите, които са свързани със спорта и възможността децата на България да се развиват и успяват.

 

ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group, която е независима  италианска група,създадена през 1831 г. със силно международно присъствие. Тя е сред водещите застрахователи в световен мащаб и е представена в над 60 страни, с общ премиен приход, надхвърлящ €68 милиарда през 2017 г. С над 71 000 служители по целия свят и 57 милиона клиенти, Групата заема лидерска позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа, както и Азия. През 2017 година Група Дженерали беше включена в класацията на Corporate Knights за най-устойчивите компании в световен мащаб. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата функционира чрез регионалния си офис в Прага - Austria, CEE & Russia Regional Office като в 12 страни е една от първите три застрахователи в региона.

 

„Дженерали Застраховане” АД е дружество със седалище в Република България, гр. София, бул.”Княз Александър Дондуков” № 68, ЕИК 030269049  и притежава  лиценз за извършване на застрахователна дейност – Решение №1 на Националния съвет по застраховане от 26.03.1998 г.  „Дженерали Застраховане” АД е част от Група Дженерали, вписана под №26 в Регистъра на застрахователните групи към Института за надзор на застрахователни компании (IVASS) в Италия.