Нашите офиси
     

Втори кръг от турнира по спортна гимнастика Йордан Йовчев за Купа Дженерали

Втори кръг от турнира по спортна гимнастика Йордан Йовчев за Купа Дженерали

За трета поредна година в София се проведе турнирът по спортна гимнастика Йордан Йовчев за Купа Дженерали. GENERALI за пореден път подкрепи спорта и развитието на спортна гимнастика в България. Инвестирането в бъдещето на децата е важен приоритет за компанията.

Турнирът по спортна гимнастика  Йордан Йовчев  за Купа Дженерали проведе второто си издание за 2019 година в София. Талантливите гимнастици на България показаха своите умения и премериха сили в поредното издание на турнира.

Състезанието е за деца до 12 години. В него взеха участие  много състезатели от клубове по спортна гимнастика в цялата страна. Присъстващите, треньорите и съдиите се насладиха на изпълненията от най-висока класа на малките гимнастици и на красотата на спортната гимнастика. 

Отборните и индивидуалните победители получиха медали, купи и финансови награди от GENERALI. Предметни награди получиха всички участници и треньори в турнира от GENERALI.

Част от социално-отговорната политика на GENERALI е да подкрепя спорта на всички нива. Компанията застава зад инициативите, които са свързани със спорта и възможността децата на България да се развиват и успяват.

 

ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group, която е независима  италианска група,създадена през 1831 г. със силно международно присъствие. Тя е сред водещите застрахователи в световен мащаб и е представена в над 60 страни, с общ премиен приход, надхвърлящ €68 милиарда през 2017 г. С над 71 000 служители по целия свят и 57 милиона клиенти, Групата заема лидерска позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа, както и Азия. През 2017 година Група Дженерали беше включена в класацията на Corporate Knights за най-устойчивите компании в световен мащаб. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата функционира чрез регионалния си офис в Прага - Austria, CEE & Russia Regional Office като в 12 страни е една от първите три застрахователи в региона.

 

„Дженерали Застраховане” АД е дружество със седалище в Република България, гр. София, бул.”Княз Александър Дондуков” № 68, ЕИК 030269049  и притежава  лиценз за извършване на застрахователна дейност – Решение №1 на Националния съвет по застраховане от 26.03.1998 г.  „Дженерали Застраховане” АД е част от Група Дженерали, вписана под №26 в Регистъра на застрахователните групи към Института за надзор на застрахователни компании (IVASS) в Италия.