Нашите офиси
     

Тържествена гала вечеря на Дженерали Застраховане АД за връчване на наградите на застрахователните брокери по Мотивационна програма за застрахователни брокери 2018 г.

На тържествена гала вечер Дженерали Застраховане АД проведе  годишната церемония за връчване на наградите на застрахователните брокери по Мотивационна програма за застрахователните брокери за 2018 год. Събитието се състоя на 10 Април 2019 година от 19:00 часа в изисканата обстановка на хотел София Хотел Балкан АД  и събра над 200 гости – застрахователни брокери, с които дружеството има изградени дългогодишни  партньорски взаимоотношения. За добрата атмосфера на събитието с популярни класически изпълнения се грижиха прекрасните изпълнителки от КвартеТЪТ, а водещи бяха Илиана Петрова-Директор на Дирекция Брокерска Мрежа и Николай Хрисчев-Директор на Дирекция Банково Застраховане.

В приветственото си слово към гостите на церемонията, г-н Данчо Данчев-Главен Изпълнителен Директор и Председател на Управителния Съвет на GENERALI очерта освен целите и стратегията на компанията - заемане на лидерска позиция на застрахователния пазар в България, но и акцентира върху отличните продажбени резултати на дружеството за 2018г.  През изминалата година Дженерали Застраховане АД заема водеща позиция по застраховка Злополука и Заболяване с 26% пазарен дял,  водеща позиция по Земеделски застраховки - 25% пазарен дял и втора позиция по застраховка  Имущество с 14,2% пазарен дял.Дружеството  заема второ място по  застраховка Помощ при пътуване с 15% пазарен дял и е лидер в техническото застраховане с 17,6%.

Г-н Данчев представи новостите в компанията: трансформираната мотивационна програма за 2019 година за застрахователните брокери  и разкриването на нов  брокерски център, който има за цел подпомагане на цялостния процес на посредниците под ръководството на  г-н Християн Радев.

Мотивационна програмата на GENERALI  е разработена с цел да се стимулират масовите продажби на застрахователни продукти и развиване на застрахователния бизнес. В програмата участваха всички застрахователни брокери, партньори на дружество.

Застрахователният брокер Ес Ди Ай Груп ООД стана големият победител по програмата и си тръгна с чисто нов лек автомобил. По време на церемонията, брокерът бе отличен и с приза Най-добър застрахователен брокер за 2018 г.

Второто и третото място заеха доказаните партньори, съответно Ай Енд Джи Иншурънс Брокерс ООД и ЗБК Балкан АД. Призовете и наградите бяха връчени от г-н Данчо Данчев.

Г-н Юри Копач-Изпълнителен директор Търговска мрежа и продажби и г-н Радослав Димитров – Главен Застрахователен директор връчиха наградите на останалите класирани брокери в категорията Общ премиен приход за 2018г:

Карол Стандарт ЕООД

Юнайтед Брокер ООД

Дженерал Брокер ООД

Пресила Брокеридж ЕООД

Кварта ООД

ЗБК Орел ООД

Инстрейд ЕООД

ГРЕКО ДжлТ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Йоанна 97 ООД

Варна Иншурънс Пъртнърс Брокер ООД

Колев 2008 ЕООД

Брокер М ООД

В  категорията Застрахователен брокер с най-добра квота на щети за 2018 наградата бе връчена заслужено на Адванс Иншурънс Сълюшънс ЕООД.

Застрахователен брокер Марш ЕООД бе отличен за поредна година  в категория Международен брокер с най-голям ръст на продажбите през 2018 година.

Уникредит Застрахователен Брокер ЕООД задържа лидерската позиция в  категория Банков брокер с най-голям ръст на продажбите през 2018 г. 

 GENERALI държи на дългосрочните взаимоотношения и цели да бъде Партньор за цял живот и затова в категорията - Дългосрочно сътрудничество-  наградата бе връчена на Ей Ар Ес България ЕООД.

Наградите в специална категория Партньорство получиха Мототим ООД и Ес Еф Ей ЕООД

В категорията  Бизнес подкрепа  бе отличен Мусала Иншурънс Брокер ООД.

Голямата награда в категория Най-голям принос в продажби на застраховки  Злополука, Здравно и Помощ при Пътуване заслужено за втора поредна година получи Ай Енд Джи Иншурънс Брокерс ООД.

Победител в категория Избор на териториалните структури  - Застрахователен брокер с национално покритие е Ес Ди Ай Груп ООД. Излъчени в категория Избор на териториалните структури 2018 са брокерите:

Скай Лайн ЕООД

Изи Инс Първи Интернет Застрахователен Брокер ЕООД

Сонерс Груп ЕООД

Каст Финанс ЕООД

Варна Брокер ООД

Брокер Инс Груп ООД

Динамика ЕООД

Generali Group е независима  италианска група със силно международно присъствие. Създадена е през 1831 г., и е една от най-големите застрахователни компании в световен мащаб. През почти 200 годишната ни история, ние от Дженерали, сме изградили една мултинационална група, с присъствие в 50 страни, и общ премиен приход за 2018г. от над 66 млрд. Евро. Групата има близо 71 000 служители, обслужващи 61 милиона клиенти. Generali заема водеща позиция в Западна Европа и все по-значимо присъствие на пазарите в Централна и Източна Европа, както и в Азия. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата оперира чрез регионалния си офис в Прага, като е в топ три на застрахователните компании в региона.

Дженерали Груп е в топ 50 на най-устойчивите компании в света, както и  в топ 50 на  най-големите компании в света.

ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД е отдадено на стремежа си да бъде в крак с новите тенденции на пазара, да проучва нуждите на клиентите и партньорите си и да отговоря на потребностите им, но също така се стараем да бъдем компания, която инвестира средства и ресурси в устойчиви каузи с поглед в бъдещето, защото само така може да градим гради план за действие, за да е полезни за бъдещото поколение.

В подкрепа на тези действия, от 2015г. насам Дружеството получи много различни награди : Призът за най-динамично развиващо се застрахователно дружество за 2016 г.,

На 26 Април 2017 Дженерали Застраховане АД бе отличена с престижна награда на официалната церемония на Webit Awards. Kатегорията, в която Дружеството успя да се пребори успешно с номинираните участници бе: Best Insurance and Finance Mobile app за България и Централна и Източна Европа. Лесното и удобно Мобилно приложение е иновативен инструмент, който служи за улеснение на всички клиенти и партньори на компанията.

Дженерали Застраховане АД е Любима марка на потребителите в категория Застрахователни компании и брокери за 2016 и 2017 г.

 Дженерали Застраховане АД развива дейността си чрез повече от над 140 офиса в цялата страна. За по-доброто обслужване и улеснение на ликвидационния процес компанията работи и чрез  15 ликвидационни центъра на територията на цялата страна. Нашите продукти се предлагат от над 270 застрахователни брокери.  Прецизно изградената търговска мрежа за продажба на застрахователните продукти, заедно с офисите за ликвидационна дейност  ни дават възможност за бързо и качествено обслужване на клиентите и изпълняване на поетите от дружеството отговорности по сключените договори.