Нашите офиси
     

Ски каските на Дженерали – най-голямата атракция в Fun зоната на Банско

SkiBansko2017_1920x835_3.jpg

Зимният курорт Банско за пореден път фокусира вниманието на световните любители на белите спортове, като пое домакинството на Световна купа в тези дисциплини в България от 03 до 05 февруари 2017 г. Като спонсор на Световната купa по сноуборд в Банско, „Дженерали Застраховане“ предложи на всички гости на събитието много емоции, забавления и изненади!  За любителите на предизвикателства бяхме подготвили Fun зона заедно с някой от останалите спонсори.

Нашите посетители имаха възможността да се забавляват на зимното стрелбище, както и да се стоплят с топъл сок от боровинки с мед и канела. А най-малките получиха шанс да си спечелят специална детска ски каска, брандирана с логото на компанията с която да покоряват пистите!

Дженерали събра най-голямата тълпа от фенове, готови да участват във всички забавни игри на импровизираното стрелбище във Fun зоната и да премерят сили пред тентата на Дженерали.

Ние от Дженерали, знаем че голямото богатство на страната ни са децата. Затова Дружеството с радост подкрепи младите хора, бъдещи спортисти и победители. Празникът по случай Световната Сноуборд Купа в Банско, завърши с тържествена церемония по награждаване на бъдещите победители в дисциплините: биатлон, ски алпийски дисциплини и ски бягане от„Клуб по ски – Банско”.

Наградени бяха и младите спортисти в ски спортовете, които с удоволствие и гордост приеха новите си ски каски, брандирани с логото на Дженерали.