Нашите офиси
     

СТАРТИРА МЕЖДУНАРДНИЯ КОНКУРС GLOBAL AGENT CONTEST НА GENERALI

Стартира трето издание на престижния конкурс Global Agent Contest, организиран от Група Generali. Конкурсът постави началото си през 2016г. с цел да отличи най-иновативните агенти в областта на дигитализацията, събиране на данни и прилагане на нови продажбени подходи.

Тази година в надпреварата ще участват над 150 000 агента от 25 страни. Победителите, излъчени от всяка страна, на база проведените локални състезания, ще бъдат специални гости на грандиозния финал в град Венеция в дните между 23 и 25 септември 2020г. Най-добрите 300 агенти от цял свят ще имат уникалната възможност да се срещнат с топ мениджърите на Група Generali, да обменят най-добри практики, да почерпят международен опит един от друг и да имплементират иновативни бизнес решения в своето ежедневие. От тях ще бъдат номинирани 10 финалиста, които ще се състезават в шампионската лига, като един от тях ще се превърне в Световен победител!

Обхватът на конкурса е в синхрон със Стратегия 2021 на Generali, която се фокусира върху дигитализация, печелившия растеж и изграждане на дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти. Главният изпълнителен директор на Група Generali – г-н Филип Доне, сподели: „Взаимоотношенията, които нашите агенти поддържат със своите клиенти, са един от най-големите активи на Generali, затова конкурсът има за цел да възнагради онези от тях, които демонстрират истински предприемачески дух, независимо от пазара, на който извършват своята дейност. Независимо от факта, че индустрията  все повече се ориентира към дигитализация, застрахователният бизнес продължава да носи и висок емоционален заряд, а клиентите да търсят квалифицирани съвети и човешки подход. Затова нашите агенти трябва да предоставят услуги и съвети с добавена стойност, като в същото време разчитат все повече на дигиталните технологии.”

„Дженерали Застраховане” АД стартира през месец март 2019 година своето местно състезание за излъчване на представител от България в големия финал. Пожелаваме успех на всички наши застрахователни агенти!