Нашите офиси
     

Победител в Докосни звезда: ПГ по МСС "Н. Й. Вапцаров" - с. Средище

На 26ти октомври 2017 в присъствието на участниците в Националната конференция в Албена, г-жа Ирина Пейчева, Директор „Злополука, Здравно застраховане и помощ при пътуване с осигурен Асистанс" изтегли печелившата полица в конкурса Докосни звезда на Дженерали Застраховане АД.

Уведомяваме Ви, че печелившата полица в томболата за всички сключили застраховка „Злополука за учащи” в периода 1ви септември и 26ти октомври 2017 г. е с номер: 0130170490000419 и е на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство „Н.Й.Вапцаров” с.Средище“, община Кайнарджа.

Училището е с 50 годишна история и е дало образование на над 4000 души. Скоро възпитаниците на Професионалната гимназия по механизация на селското стопанство „Н.Й.Вапцаров” с.Средище“ ще имат удоволствието да се запознаят лично с един от спортните идолите на България – Йордан Йовчев. Всички фенове на спорта също са добре дошли на 14.11 от 11:30 ч . в двора на  гимназията!

Ръководството на Дженерали Застраховане АД благодари на всички участници в томболата и им желае здраве и много бъдещи успехи!