Нашите офиси
     

ОТНОВО НА УЧИЛИЩЕ С ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ И РАДИО N-JOY!

На 15 септември, часове преди да бие първия училищен звънец, Дженерали Застраховане и радио N-JOY събраха деца от всяка възраст на голямата поляна в Южния парк. За доброто настроение на всички малки и голями малчугани се погрижиха звездите на България - Орлин Павлов, Михаела Филева, VenZy, Невена Пейкова, Briella, Рафаел, Ева Пармакова и Йоана, които пяха и се забавляваха заедно с децата.

Разбира се имаше много игри, забавления, танци и радостни моменти. За всички дечица, които участваха в игрите, от Дженерали Застраховане бяха подготвили специални награди, а именно раници.

Много усмивки и веселие цареше на масата за Дженга, където мериха сили най-талантливите деца. За по-малките имаше специална надпревара за рисунка на тема "Нарисувай ми лъв". Съравнованието, обаче се оказа много оспорвано, защото всички нарисувани лъвчета бяха прекрасни, което затрудни много журито и то не можа да се спре на един победител и затова всички мъничета си тръгнаха с раници от Дженерали.

Накрая беше изтегтеглена и голямата награда - велосипед, осигурена от Дженерали Застраховане, който беше връчен от легендата на българската спортна гимнастика - г-н Йордан Йовчев.

Дженерали Застраховане е социално отговорна компания, която години наред подпомага децата и подкрепя инициативи, свързани с възможността, децата на България да се развиват и израстват в родината си!Инвестирането в бъдещето на децата е важен приоритет за компанията, затова сме разработили и специален продукт за всички учащи, който да отговори на нуждите им и да им осигури защита по време на учебния процес. Научете повече тук >>

И не забравяйте, че всяка сключена застраховка на учащи и преподаватели до 24-ти октомври 2018г. участва в томбола за награда в играта "Докосни звезда", в която легендата на българската гимнастика, Йордан Йовчев, посещава учебното заведение!