Нашите офиси
     

Кампания за извършване на медицински прегледи на родители на деца с увреждания

Ние Дженерали, сме радостни да ви съобщим, че участваме в кампанията на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери - БАЗБ и фондация "Майко Мила“ за извършване на медицински прегледи на родители на деца с увреждания.

Ние, Дженерали знаем, че всяко дете разчита мама и тати да са винаги там и да помагат, както и че някои деца разчитат изцяло на родителите си, за да съществуват. В едно семейство, в което има дете с увреждане, родителите посвещават живота си на него и остават на заден план. Затова заставаме зад каузата на Българска Асоциация на Застрахователните Брокери - БАЗБ и фондация "Майко Мила“,  които започват кампания за извършване на профилактични медицински прегледи на родители на деца с увреждания. 

Дженерали се включва активно, защото е от ключово значение да запазим здравето именно на тези родители, чиито деца ще разчитат завинаги и само на тях.  

Горди сме от факта, че Медицински Център Закрила е избран да извършва прегледите в град София. Това е висока оценка за професионализма на лекарите , работещи там и вярваме че те ще оправдаят оказаното им доверие.