Нашите офиси
     

GENERALI раздаде награди на феновете на ските по време на Световната купа по ски Банско 2019

За юбилеен десети път Банско беше домакин на стартове от Световната купа по ски алпийски дисциплини. Стартовете от Алпийска комбинация (Супер Г и слалом) и Гигантски слалом се проведоха на 22-и и 24-ти февруари 2019 година в присъствието на хиляди фенове, които бяха дошли да подкрепят своите фаворити, начело с Алберт Попов.

Ние от GENERALI бяхме подготвили много игри и награди за всички фенове на ските. В периода от 22 до 24 февруари 2019г., всеки желаещ да премери своята точност в стрелбата, имаше възможността да го направи в специално построената FUN-зона на GENERALI на Бъндеришка поляна. Оказа се, че между скиорите има много точни стрелци и всички те си тръгнаха с награди от GENERALI.

Разбира се имаше и специални награди за всички малки гости на Световната купа, които в трите дни нарисуваха безброй прекрасни лъвчета и така участваха в томболите за спечелването на детски ски каска от GENERALI.

А за всички деца, които не успяха да дойдат на Бъндеришка поляна в Банско, от GENRALI сме подготвили още награди, които може да спечелите като участвате с рисунка в нашия онлайн конкурс от тук  

Повече за правилата на играта може да прочетете в официалната страница на компанията във Facebook – Generali Bulgaria Official

 

ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП

 

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group, която е независима  италианска група,създадена през 1831 г. със силно международно присъствие. Тя е сред водещите застрахователи в световен мащаб и е представена в над 60 страни, с общ премиен приход, надхвърлящ €68 милиарда през 2017 г. С над 71 000 служители по целия свят и 57 милиона клиенти, Групата заема лидерска позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа, както и Азия. През 2017 година Група Дженерали беше включена в класацията на Corporate Knights за най-устойчивите компании в световен мащаб. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата функционира чрез регионалния си офис в Прага - Austria, CEE & Russia Regional Office като в 12 страни е една от първите три застрахователи в региона.

„Дженерали Застраховане” АД е дружество със седалище в Република България, гр. София, бул.”Княз Александър Дондуков” № 68, ЕИК 030269049  и притежава  лиценз за извършване на застрахователна дейност – Решение №1 на Националния съвет по застраховане от 26.03.1998 г.  „Дженерали Застраховане” АД е част от Група Дженерали, вписана под №26 в Регистъра на застрахователните групи към Института за надзор на застрахователни компании (IVASS) в Италия.