Нашите офиси
     

GENERALI ОТЛИЧИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИТЕ АГЕНТИ, ЗАСЛУЖИЛИ КАТЕГОРИИ СТАРШИ И ГЛАВЕН ПРЕЗ 2018 г.

GENERALI отличи с Удостоверения за придобиване на категории Старши и Главен агент, най-добрите си застрахователни посредници като ги стимулира с допълнително възнаграждение. Компанията е горда, че толкова много от застрахователните агенти, с които работи покриха заложените критерии за получаване на званието в йерархията на търговската мрежа на дружеството.

 Въз основа на резултатите за отчетния период, 80 броя застрахователни агенти придобиха новите категории, като 31 от тях  бяха отличени в категория Главен агент, а останалите 49 броя получиха званието Старши агент.

Стартът на награждаването бе даден в гр. София лично от г-н Юри Копач – Изпълнителен директор Търговска мрежа и продажби, който поздрави всички за добрата работа и връчи Удостоверенията на застрахователните агенти от регион София.

Г-н Константин Динчев, Директор Развитие и обучение на агентска мрежа, заедно с Регионалните мениджъри за шестте обособени региони за продажби на GENERALI, връчиха останалите удостоверения за придобитите категории. Събитията бяха и приятен повод да бъдат обсъдени предизвикателствата в бизнеса, добрите търговски практики и разбира се възможност за споделянето на добри решения за оптимизиране и намиране на иновативни начини за работа с нашите клиенти, защото за GENERALI е от изключителна важност не само да представя продукти на своите клиенти, а изцяло решения и услуги за превенция и защита. GENERALI си поставя амбициозната цел да стане Партньор за цял живот на своите клиенти.

Двете нови категории заемат ключово място в обновената Програма за развитие на агентска мрежа на GENERALI.Те са силен инструмент за реализиране на новата стратегия – GENERALI 2021. Те са и  признание за положените усилия от застрахователните агенти, възможност за допълнително финансово възнаграждение и стимул за постигане на още по-добри резултати и за по-добро професионално развитие.

 

GENERALI благодари на всички свои застрахователни агенти, Ръководители на териториални структури и Регионални мениджъри, които активно участват в развитието на агентската мрежа и с нетърпение очакваме да раздадем следващите категории за постигнати резултати през 2020 г.