Нашите офиси
     

Дженерали Застраховане откри нов офис в гр. София

Vizia_Cover_FO T Aleksandrov.jpg

От 01 юни 2017г. един от офисите на Дженерали Застраховане в град София – Фронт Офис София, се премести на нов адрес – гр. София, бул. "Тодор Александров" № 133. Новата локация е в унисон с прецизно изградената мрежа от представителства на територията на страната,  даващи възможност за бързо, качествено  и професионално обслужване на клиентите на Дженерали и изпълняване на поетите ангажименти. 

Новият, модерен и просторен офис се намира в сърцето на столицата и ще обслужва клиенти, агенти и брокери от града и региона. Дженерали Застраховане АД развива дейността си чрез повече от над 180 офиса в цялата страна. За по-доброто обслужване и улеснение на ликвидационния процес компанията работи и чрез  15 ликвидационни центъра на територията на цялата страна. Нашите продукти се предлагат от над 1200 застрахователни агенти и над 300 застрахователни брокери.  Прецизно изградената търговска мрежа за продажба на застрахователните продукти, заедно с офисите за ликвидационна дейност  ни дават възможност за бързо и качествено обслужване на клиентите и изпълняване на поетите от дружеството отговорности по сключените договори.

Дженерали Застраховане ще очакват своите клиенти в офисите си във София на следните адреси: http://www.generali.bg/za-nas/Predstavitelstva/Sofia/

Всички офиси на Дженерали Застраховане работят със стандартно за компанията работно време – от 9.00 до 18.00 часа от понеделник до петък.