Нашите офиси
     

Дженерали Застраховане АД подкрепи годишния есенен семинар на Ай енд Джи Иншурънс Брокерс ООД

Дженерали Застраховане АД подкрепи годишния есенен семинар на Ай енд Джи Иншурънс Брокерс ООД, който се състоя от 05 до 07 Октомври 2018г. в град Несебър, в уютната атмосфера на петзвездния Сол Несебър Палас. Специален гост на семинара беше г-н Юри Копач-Член на Управителния Съвет и Изпълнителен директор Търговска мрежа и продажби на Дженерали Застраховане АД.

На 06 Октомври 2018г. работната среща беше открита от г-жа Илиана Петрова – Директор на дирекция Брокерска мрежа, която поздрави участниците и им пожела повече и по-стабилни клиенти, с които компаниите да вървят заедно по пътя на успеха.   

Пред над 230 служителя на брокера, г-жа Галя Михайлова -Директор направление Подписвачески процедури и GC&C представи „Застраховка Имущество от Дженерали – препоръчана от шампиони“. Многобройните въпроси  и коментари от страна на служителите на брокера, показаха задълбочено познаване на цялата палитра от имуществени застраховки на, предлагани от компанията.

Предимствата на застраховка Каско от Дженерали бяха презентирани от Кристиан Стоянов - Директор дирекция Официални вносители и автомобилни застраховки  и г-н Георги Иванов - Директор направление Застрахователни обезщетения. В допълнение на плюсовете  на продукта, г-н Стоянов наблегна и на финансовите показатели на компанията, съгласно които Дженерали Застраховане АД заема първото място към 31.03.2018г. по общо парични средства в автомобилно застраховане. Г-н Иванов представи процеса на работа на 15-те ликвидационни центъра, с които разполата Дружеството, за по-доброто обслужване на клиентите, както и работата с над 300 доверени и 100 официални сервизи  на територията на цялата страна.

 Кулминацията на семинара беше г-жа Ирина Пейчева- Директор направление Злополука, Здравно застраховане и Помощ при пътуване с осигурен асистанс, която провокира интереса на аудиторията с  Групови застраховки Злополука и Заболяване, както и най-новите световни тенденции в Employee Assistance Programs.

За всички участници в семинара от Дженерали Застраховане АД бяха предоставили рекламни материали.

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group, която е независима  италианска група,създадена през 1831 г. със силно международно присъствие. Тя е сред водещите застрахователи в световен мащаб и е представена в над 60 страни, с общ премиен приход, надхвърлящ €68 милиарда през 2017 г. С над 71 000 служители по целия свят и 57 милиона клиенти, Групата заема лидерска позиция на западноевропейските пазари и все по-важно място на пазарите в Централна и Източна Европа, както и Азия. През 2017 година Група Дженерали беше включена в класацията на Corporate Knights за най-устойчивите компании в световен мащаб. В Австрия, Централна и Източна Европа и Русия, Групата функционира чрез регионалния си офис в Прага - Austria, CEE & Russia Regional Office като в 12 страни е една от първите три застрахователи в региона.

„Дженерали Застраховане“ АД е Любима марка на потребителите в категория "Застрахователни компании и брокери" за 2016 и 2017 г.

Дженерали Застраховане АД е желан партньор, както за индивидуалните клиенти, средния и дребен бизнес, така и за големите корпоративни организации като им предоставя висококачествени услуги и продукти с цел удовлетворяване на всички техни очаквания и потребности.