Нашите офиси
     

Дженерали Застраховане АД е генерален спонсор на Световната купа по ски алпийски дисциплини жени - Банско 2020

skier_woman.jpeg

Група Дженерали има традиции в подпомагането на спорта в световен мащаб и Дженерали Застраховане АД с радост прие поканата на Българска Ски Федерация за сътрудничество по отношение на Световната купа по ски алпийски дисциплини, жени BANSKO 2020.

Дженерали Застраховане АД подпомага активната дейност, както на утвърдили се спортисти, така и на подрастващи деца, които професионално се занимават със спорт, защото активното спортуване е предпоставка за правилното физическо развитие и условие за изграждане на позитивни личностни качества.

Наред с оспорваните състезания, Дженерали Застраховане АД организира специално обособена FUN - зона на Бъндеришка поляна от 24-ти до 26-ти януари 2020 г., където всички малки и големи любители на зимните спортове могат да се насладят на  забавни игри и много награди.

За най-малките гости на първенството GENERALI ще осигури детски кът, упряжнявайке си в рисуването на лъв. 

За родителите на малчуганите и гостите ще има специален RED BAR, където може да се насладите на топли напитки - греяно вино с плодове и подправки, боровинков сок и плодов чай.

За любителите на стрелбата ще има специално изградено Стрелбище, където всеки, който покаже точна стрелба, може да спечели много награди.

И не на последно място всеки фен на Йордан Йовчев и Federica Brignone може да спечели авготраф и снимка с тях. Как може да участвате, разберете като посетите щанда на GENERALI на Бъндеришка поляна от 24-ти до 26-ти януари 2020 г. 

 

 

ДЖЕНЕРАЛИ ГРУП

 

Дженерали Застраховане АД е една от водещите застрахователни компании в България и е част от Generali Group.

Generali е един от най-големите доставчици на застрахователни услуги и такива, свързани с  управлението на активи в световен мащаб. Създадена през 1831 г., тя присъства в 50 страни по света с общ премиен приход от над 66 милиарда евро за 2018 г. С близо 71 000 служители, обслужващи 61 милиона клиенти, Групата има водеща позиция в Европа и нарастващото присъствие в Азия и Латинска Америка. Стремежът на Generali е да бъде партньор за цял живот на своите клиенти като предлага иновативни и персонализирани решения, благодарение на развитата си дистрибуторска мрежа.

В Австрия, Централна, Източна Европа и Русия, Групата оперира чрез регионалния си офис в Прага, като е в топ три на застрахователните компании в региона.

 

 „Дженерали Застраховане” АД е дружество със седалище в Република България, гр. София, бул.”Княз Александър Дондуков” № 68, ЕИК 030269049  и притежава  лиценз за извършване на застрахователна дейност – Решение №1 на Националния съвет по застраховане от 26.03.1998 г.  „Дженерали Застраховане” АД е част от Група Дженерали, вписана под №26 в Регистъра на застрахователните групи към Института за надзор на застрахователни компании (IVASS) в Италия.