Нашите офиси
     

Качествена и безболезнена стоматологична помощ и лечение в МДЦ Дженерали Закрила

Денталният кабинет в Дженерали Закрила Медико-дентален център е с повече от 10 години опит в областта на качественото дентално обслужване. В екипа са включени специалисти в областта на естетичната и протетичната дентална медицина – д-р Вазген Оганисян и д-р Иво Ангелов, които се грижат ежедневно за вашите усмивки.

Опитът ни показва, че комплексният подход при денталното лечение дава много добри резултати, затова може да оставите страхът и безпокойствието в къщи и да се погрижите безпроблемно за вашето здраве, посещавайки денталния кабинет на МДЦ Закрила.

В помощ на нашите специалисти са съвременната апаратура и висококачествени материали, на които МДЦ Закрила държи.

Разбира се, вие можете и сами да следвате някои лесни стъпки в къщи, за да подобрите оралната си хигиена.

  • Изборът на подходяща четка за зъби е много важен – на нашия пазар се предлагат различни видове / обикновени, електрически или ултразвукови/, като е хубаво да се допитате до зъболекар за предимствата на всяка една от тях.
  • След почистване на зъбите, може да се погрижите и за междузъбните си пространства като използвате интердентални четки за зъби / обърнете внимание на точния размер за вас/, конци за зъби или клечки за уста.
  • За почистване на езика се предлагат специални четки, които спомагат за премахването на лошия дъх.
  • Водата за уста също е важна стъпка при почистването на устната кухина. Не я пропускайте!

Разбира се, ако имате още въпроси или нужда от час при зъболекар, можете да го направите като се обадите на телефон 02/9420700 или си запишете удобен за вас час онлайн тук