Нашите офиси
     

ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ ЩЕ ПРЕДСТАВИ И ТАЗИ ГОДИНА СВОИТЕ ИНОВАТИВНИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ПРОДУКТИ И УСЛУГИ НА WEBIT FESTIVAL EUROPE 2019

Ползотворното дългогодишно сътрудничество между GENERALI и WebIT предоставя възможност за популяризиране на дигиталната еко-система на GENERALI и иновациите, които  компанията развива с цел да направи живота на своите клиенти по-лесен и по-удобен. 

 Дженерали Застраховане АД ще вземе участие като изложител в събитието за бизнес и иновации, Webit.Festival Europe 201, което ще се проведе на 14-15 май 2019 г. - НДК в София. Отличен като най-влиятелният форум за иновации, политики, инвестиции, дигитална икономика и предприемачество в Европа през 2019 г., фестивалът ще посрещне хиляди участници от 111 държави, сред които 1500 водещи политически лидери от Европа и света, над 6000 световни лидери и иноватори в бизнеса, глобални и европейски основатели и предприемачи, иноватори, учени и експерти в дигиталната икономика и маркетолози.

GENERALI участва със специално подготвен рекламен щанд, на който всички посетители ще имат възможността да се запознаят с иновативните продукти на компанията, както и да спечелят безплатен талон за отстъпка за имуществена застраховка за апартаменти със застрахователна стойност над 20 000 лева.

По време на фестивала, компанията ще представи застрахователните си продукти,услуги и иновативни решения, онлайн портала online.generali.bgспециализирания портал за обслужване на клиенти и безплатното мобилното приложение на GENERALI. Дженерали Застраховане АД ще сподели опита си в изграждане на нов начин на взаимоотношения с клиентите си, чрез подобряване и развитие на традиционните комуникационни канали и стремеж да въвежда иновативни, по-отворени и преки решения, които позиционират компанията като застрахователна компания, която живее в една общност със своите клиенти и прави живота им по-лесен и по-удобен.

За да утвърди водещата си роля и да ускори пътуването към по-добро потребителско изживяване, GENERALI показа, че обръща специално внимание на дигитализацията и иновациите.  Потребителското поведение и новите дигитални възможности променят средата в застрахователната индустрия, като променят и начините за комуникация и взаимодействие. Новите данни и технологии, трансформират начина, по който се сключват застраховките. Именно затова GENERALI отделя специално внимание на предоставянето на избор и гъвкави решения, за да посреща нуждите на своите клиенти и да изгражда и поддържа тяхното доверие. Потребителското изживяване е крайната цел на всяка дигитална трансформация и проактивната иновация е един от най-добрите начини за конкурентоспособността на компанията на един развиващ се пазар.

Очакваме ви на 14 и 15 май 2019г. пред НДК в София на щанда на GENERALI, за да ви разкажем повече за нашите продукти и да ви дадем възможност за ползване на 30 % отстъпка за пакетна застраховка ДОМ или 40% отстъпка за индивидуална имуществена застраховка от Дженерали Застраховане АД. Отстъпката важи еднократно до 31 декември 2019 година само за апартаменти със застрахователна стойност над 20 000лева във всички офиси на компанията в цялата страна, след представяне на талона.