Нашите офиси
     

ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ С ОГРОМЕН СКОК В КЛАСАЦИЯТА TOP 100 НА КОМПАНИИТЕ В ЦЕНТРАЛНА И ИЗТОЧНА ЕВРОПА 2016

2.jpg

Дженерали Застраховане АД  е поставена на 33 място в класацията на Топ 100 на компаниите в Централна и Източна Европа, като това е огромен напредък в сравнение с предишните години. През 2015 г. компанията заемаше 45 място, а през 2016 г. значително подобри своето класиране си с цели 12 позиции.

Най-голям ръст в класацията отбелязва Дженерали Застраховане АД   - с огромните 85.98% до 71.3 млн. евро, което й отрежда 33-о място.

Класацията се организира и провежда от SeeNews, които са доставчик на бизнес новини и пазарни проучвания за Централна и Източна Европа (ЦИЕ), като компанията публикува своятa класация за най-големите компании, банки и застрахователи в региона. Таз- годишното юбилейното издание е с допълнителни класации, интервюта и анализи на най-динамичните сектори и пазарни тенденции в ЦИЕ за 2016 г и изминалото десетилетие.

Стремежът на компанията Дженерали Застраховане е към изкачване в първата 5-ца на общо застрахователния пазар в България. Целта е дългосрочни взаимоотношения с клиентите като им се предлагат опростени и интелигентни решения, насочени към подобряване на тяхната удовлетвореност и същевременно с това максимално увеличаване на ефективността. Фокусът на Дженерали България в дългосрочен план е насочен към лидерска позиция в продажбите на дребно в България, чрез предлагането на лесни и иновативни бизнес решения на своите клиенти.

Тази година Група Дженерали обяви и старта на своята инициатива The Human Safety Net, която има за цел подпомагане на хора в неравностойно положение. Това е едно световно движение, което ще бъде насочено към три различни групи от хора: Към социално-слаби семейства, Към бежанци и Към деца, родени с асфиксия.

The Human Safety Net е инициатива вдъхновена от идеята за „верижна помощ“, при която онези, които се възползват могат един ден да помогнат на някой друг, създавайки вибрации от положителни промени, които се разпростират по целия свят.

Документи за изтегляне

SeeNews-TOP-100-2016 8.18mb