Нашите офиси
     

ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ НАГРАДИ ДЕЦАTA В ТУРНИРА ЙОРДАН ЙОВЧЕВ ЗА КУПАТА НА ДЖЕНЕРАЛИ

За четвърти път в рамките на две години се проведе турнирът по спортна гимнастика Йордан Йовчев за Купа Дженерали. Дженерали Застраховане АД за пореден път подкрепи спорта и развитието на спортна гимнастика в България. Инвестирането в бъдещето на децата е важен приоритет за компанията.

Турнирът по спортна гимнастика  Йордан Йовчев  за Купа Дженерали проведе лятното си издание на 6 юли 2018 г. в тренировъчната зала на Арена Армеец. Талантливите гимнастици на България показаха своите умения и премериха сили в четвъртото издание на турнира.

Състезанието е за деца до 12 години. В него взеха участие  общо 49 състезатели, 22 момичета и 27 момчета от клубове по спортна гимнастика от цялата страна. В турнира участваха 9 отбора от момчета и 7 отбора от момичета. Всеки отбор беше съставен от трима от най-добрите гимнастици на спортните клубове. Присъстващите, треньорите и съдиите се насладиха на изпълненията от най-висока класа на малките гимнастици и на красотата на спортната гимнастика. Резултатите от класирането са публикувани на фен страницата във фейсбук на турнир Йордан Йовчев за Купа Дженерали.

Отборните победители получиха освен медали и Купи Дженерали и финансови награди от Дженерали Застраховане АД. Предметни награди и фланелки с логото на Дженерали получиха всички малки гимнастици в турнира по спортна гимнастика.

„Бих искал да изкажа сърдечни благодарности към Дженерали застраховане  АД, без които нямаше да се получи този прекрасен празник! Детските усмивки ни показаха за пореден път, че сме се справили добре и се надявам да продължаваме заедно да допринасяме за развитието на българската гимнастика!“, сподели легендата на световната спортна гимнастика Йордан Йовчев.

Част от социално-отговорната политика на Дженерали Застраховане АД е да подкрепя спорта на всички нива. Младите хора са бъдещето на България. Компанията застава зад инициативите, които са свързани със спорта и възможността децата на България да се развиват и техният талант да се популяризира.