Нашите офиси
     

ДЖЕНЕРАЛИ ЗАСТРАХОВАНЕ АД ПРОВЕДЕ НАЦИОНАЛНАТА АГЕНТСКА КОНФЕРЕНЦИЯ 2018г.

На 27 септември 2018г., Дженерали Застраховане АД  проведе за поредна година Националната агентска конференция – едно от важните мотивационни мероприятия, които се провеждат ежегодно.  Събитието се състоя в гр.Стара Загора, хотел „Мериан Палас” , като събра над 180 гости от цялата страна и бе уважено от всички членове на Управителния съвет на Дружеството.

С Националната агентска конференция Дженерали Застраховане АД изрази уважение към труда на застрахователните агенти и очерта перспективите на бъдещите съвместни постижения.

Конференцията бе открита от г-н Данчо Данчев - председател на УС и Главен Изпълнителен Директор на Дженерали Застраховане АД. Г-н Данчев поздрави гостите, очерта основните резултати от дейността на дружеството, целите и стратегиите за тяхното постигане, както и тенденциите на застрахователния пазар. Той благодари на агентите за отличните постижения в продажбите на застрахователни продукти на Дружеството.

Официалната част на събитието се състоя от презентации с лектори от Централно управление и  церемония по Награждаване.

На вниманието на аудиторията бяха представени три презентации. Г-жа Стела Гьошева – Директор Направление Териториални структури и продажби и г-н Константин Динчев – Директор Дирекция Развитие и обучение на агентската мрежа, презентираха резултати, тенденции и цели за развитие свързани с агентската мрежа на компанията и представиха интересни резултати от преведено проучване сред застрахователните агенти.  Презентацията на г-жа Кристина Сейкова имаше за цел да представи системата за провеждане на електронни обучения, едно от последните нововъведения в Дженерали през 2018г. Г-жа Таня Стойкова – Директор Дирекция Маркетинг, комуникации и управление на връзки с клиенти презентира темата - Как да продаваме през социалните мрежи.

Втората част на конференцията включваше церемония за награждаване на най-заслужилите агенти и ръководители на териториални структури. Отличени бяха  45 агенти, разпределени в 13 различни категории. За мотивацията да постигаш високи цели и усещането да си част от Дженерали, разказаха Иванка Радулова – Ръководител екип, Николай Василев – най-успешен застрахователен агент по линия на продажби на здравни застраховки, Атанас Йовков – Директор мрежа и Станислав Стратев – член на ВИП Клуб на най-добрите агенти на Дженерали AСЕЕR Холдинг от тази година. Наградите бяха връчени от г-н Данчо Данчев – Главен Изпълнителен директор и Председател на УС и останалите членовете на УС на Дженерали Застраховане - г-жа Жанета Джамбазка , г-н Юри Копач и г-н Радослав Димитров.

След конферентната част и кратка почивка, тържеството продължи с официална вечеря. За доброто настроение на гостите се погрижиха комикът Крум Крумов, Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа”, гр. Бургас  и DJ.  Вечерта бе изпълнена с незабравими моменти, забавни игри, танци и много усмивки до ранни зори.

Дженерали Застраховане АД  благодари на всички  свои агенти и ръководители, които активно участват в развитието на агентската мрежа и с нетърпение очава да раздаде следващите награди на Конференцията през 2019!