Застраховането е по-достъпно и разбираемо с новия сайт на "Дженерали Застраховане" АД


В края на месец май „Дженерали Застраховане“ АД пусна новия си уебсайт. Основната цел на застрохавателния лидер е създаването на по-добро потребителско преживяване и по-високи резултати за бизнеса. Промяната в дигиталното прострастно е в отговор на очакванията на потребителите. „Дженерали Застраховане“ АД не спира да се развива в посока на удобството, бързината, сигурността и лесното управление на онлайн услугите за своите клиенти. 

За улеснение на клиентите/потребителите сайтът е разделен на две основни секции – за индивидуални и за бизнес клиенти. Освен изцяло обновения дизайн са добавени допълнителни функционалности, които предлагат интересни и удобни решения. С помощта на онлайн калкулатора за изчисляване на полици  Застраховането е лесно и достъпно. 

Новост в сайта е и лайф чат платформата, в която потребителите ще получават отговори, професионални и бързи съвети. 

За да се улесни достъпа на клиентите до здравни грижи, „Дженерали Застраховане“ предлага бърз достъп и възможност за записване на час в платформата Супердок. 

Сайтът предлага и нова функционалност – Аптечко, за да бъде намерена най-близката аптека. 

С цел предоставянето на потребителите бърз и индивидуален подход, всеки агент на Дженерали Застраховане АД, има своето специално място в секция „Агенти“, а през Google Maps ще има възможност директно да намерят адреса на всеки офис.

Всички клиенти и партньори са добре дошли да го разгледат, както на десктоп, така и на мобилна версия. Не пропускайте да се абонирате за нашия бюлетин, за да получавате интересна и полезна информация.

Приятно четене!

 

Документи за изтегляне
заглавие тип размер  
Резюме PDF 0.00 MB Свали