Дженерали Застраховане АД беше партньор на Световната купа по ски алпийски дисциплини

„Дженерали Застраховане“ АД беше партньор на Световната купа по ски алпийски дисциплини за мъже, която се проведе този уикенд в гр. Банско. Събитието съвпадна със 100-годишнината на Българската федерация по ски. Първият ден в надпреварата взеха участие над 66 от най-големите имена в гигантския слалом. За съжаление, поради лоши метеорологични условия, в неделя състезанието беше прекъснато. Това обаче не попречи на всички фенове и любители на зимните спортове да се забавляват във фънзоната на Дженерали Застраховане АД, където ги очакваха много награди и топли напитки.  

Всеки пълнолетен посетител имаше възможност да играе за специалната награда – уикенд почивка в гр. Банско, като попълни кратка анкета. Игрите, които бяха част от зоната на Дженерали Застраховане АД, показаха потенциала на участниците и се радваха на голям интерес от всички гости, дошли да се заредят със снежни емоции и адреналин.  

Тази година България за първи път в историята си беше домакин едновременно на стартовете за Световната купа по ски алпийски дисциплини (Банско) и Световна купа по сноуборд (Пампорово). Дженерали Застраховане АД беше партньор и на двете събития.