Дженерали Застраховане АД пусна напълно обновен продукт с грижа за дома и цялото семейство

“Дженерали Застраховане” АД, една от водещите застрахователни компании в България, пусна на пазара напълно обновен продукт, предназначен за дома и цялото семейство. Разширената застраховка “Закрила за дома” осигурява ежедневна защита за близките ни вкъщи и навън, за жилището и имуществото в него.

“Закрила за дома” включва възможността за застраховане на недвижимо и движимо имущество, като апартаменти и къщи, както и обзавеждането и техниката в тях, а също и допълнителни покрития, които потребителите могат да изберат спрямо предпочитанията си. Продуктът е предлаган и изцяло онлайн на платформата My Generali. 

Защита за семейството и домашните любимци 

Обновеният застрахователен продукт на “Дженерали Застраховане” АД дава сигурност и спокойствие за цялото семейство, включително и за домашните любимци. С новите възможности, които предлага застраховката, клиентите могат да се погрижат за живота и здравето на близките си вкъщи или навън, както и за любимото си куче или котка. Това е възможно при сключване на допълнителните рискове към “Закрила за дома”, предназначени при злополука на семейството и домашния любимец. 

Сигурност за мобилни телефони, лаптопи или фотоапарати у дома и на път 

Стандартните продукти за домашно имущество предлагат възможност за застраховане на техника и електроуреди вкъщи. Обновеният продукт дава повече възможности, като предлага на потребителите да застраховат допълнително мобилната си техника, като телефони, лаптопи и фотоапарати дори за моментите, когато не са вкъщи. Това означава, че “Закрила за дома” осигурява защита за този тип устройства и когато клиентите ги носят със себе си по време на почивка в страната, например. Така потребителите могат да получат обезщетение за случаи, в които мобилната техника е засегната при токов удар, наводнение или други бедствия, когато бъде отнета, чрез кражба с взлом, техническо средство или грабеж. 

Специални отстъпки за застраховане на енергийно ефективни жилища 

Като отговорен застраховател “Дженерали Застраховане” АД цели да подкрепя клиентите, които водят устойчив живот с грижа към околната среда. Това е и причината продуктът “Закрила за дома” да дава възможност клиентите да се възползват от специални отстъпки от размера на плащаната премия при застраховането на енергийно ефективни имоти. Тези условия се отнасят за жилища, които имат външна и вътрешна топлоизолация, ползват термопомпи или системи за отопление и климатизация, както и за такива, които ползват отопление на биомаса.   

Сключване на обновената застраховка изцяло онлайн само с няколко клика 

Потребителите ще имат възможност да сключат обновената застраховка “Закрила за дома” освен в офисите на “Дженерали Застраховане” АД, и изцяло онлайн само с няколко клика през платформата My Generali. Клиентите, които нямат регистрация в My Generali, ще могат да се възползват от тази опция като “гост”. През платформата потребителите ще могат сами да модифицират застраховката спрямо нуждите си, като изберат от менюто с допълнителни покрити рискове.  

Те ще могат да се възползват още от отстъпката за енергийна ефективност, независимо дали закупят продукта онлайн или в офис на компанията, като имат избор дали да платят накуп цялата сума по застраховката или да я разсрочат. Продуктът скоро ще бъде наличен за закупуване и в приложението My Generali. То е достъпно за клиентите на “Дженерали Застраховане” АД, които успешно са се регистрирали. Приложението е напълно безплатно и е активно за Android и iOS устройства.