Cécile Paillard е назначена за Главен директор трансформация на Група Дженерали

Милано - Дженерали обяви назначаването на Cécile Paillard за Главен директор по трансформация на Групата, считано от 2 септември 2024 г., на пряко подчинение на Генералния директор Marco Sesana. В своята роля Cécile Paillard ще отговаря за изпълнението на стратегията към по-голяма дигитализация в цялата организация и иновации по отношение на клиентското изживяване и дистрибуторските мрежи, ключови фактори за модела „Партньор за цял живот 24“. Тя ще се присъедини и към Управителния комитет на Групата (GMC).

Cécile Paillard е с повече от 25 години опит в областта на финансовите услуги, стратегическото планиране и иновациите. В кариерата си тя заема водещи позиции в международни застрахователни играчи, последно като главен изпълнителен директор за Средиземноморието, Близкия Изток и Африка на Coface Group, а преди това е била част от лидерския екип в AXA.

Marco Sesana, Генерален мениджър на Generali Group, коментира: "Водещите иновации са един от трите стълба на нашата стратегия "Партньор за цял живот“ 24: Процесът на трансформация е ключов двигател за бъдещия ни растеж. С подкрепата на Cécile ще засилим още повече ангажимента си към развитието на иновативна, гъвкава и дигитална организация в полза на нашите клиенти и всички заинтересовани страни".