Нашите офиси
     

Как да се предпазим от вируси?

Грипът е най-често регистрираното инфекциозно заболяване, което причинява между 250,000 и 500,000 смъртни случаи по целия свят, всяка година. Рискът от тежки и продължителни усложнения и дори смърт е най-висок сред възрастните, малките деца, пациентите с подлежащи заболявания и бременните жени. Основно средство за предпазване от заболяване от грип и от възникване на свързаните с него усложнения и преждевременна смърт е сезонната профилактика с грипни ваксини. Непосредствена задача на системата за обществено здравеопазване в България е създаването на ефективна организация за провеждане на рутинна ежегодна предсезонна ваксинопрофилактика на грипа.

Ето защо, ние от ДЖЕНЕРАЛИ ЗАКРИЛА МЕДИКО ДЕНТАЛЕН ЦЕНТЪР смятаме, че превенцията е най-добрият начин човек да бъде здрав и защитен през грипния период. Предлагаме на всички наши пациенти два вида ваксини срещу грип, които могат да се закупят и поставят на място от нашите специалисти след подробен лекарски преглед. Това са четиривалентни ваксини за всички щамове грип, които се очаква тази година да бъдат най-разпространени: Мичиган, Хонконг, Пукет, Бризбейн.

  • Преглед, манипулация и ваксина VAXIGRIP TETRA – 24,78 лв.
  • Преглед, манипулация и ваксина INFLUVAC ТЕТРА – 24,70 лв.

 

В сезона на грипа защитете себе си и хората, които обичате с ваксина срещу грип.

Ако имате още въпроси или нужда от час при лекар, можете да го направите като се обадите на телефон 02/9420700 или си запишете удобен за вас час онлайн тук