За мен

Казвам се Юлияна Георгиева Василева. Родена съм на  29 октомври, 1984 г. в гр. Кюстендил. Имам висше образование, като успешно съм защитила магистърска степен по право през 2010г. в Югозападен Университет, гр. Благоевград, както и магистърска степен по Екология и Опазване на околната среда към Лесотехнически Университет, гр. София през същата година.
Започнах професионалната си кариера през 2012г. като технически специалист и председател на пункт за годишни технически прегледи към фирма „Дизел Сервиз Николов ЮМ“ ЕООД, гр. Перник. През същата година започнах да се занимавам и със застраховане. През 2014г. се присъединих към „Дженерали Застраховане“ АД като застрахователен агент. Няколко години по-късно - през 2018г., успешно станах Генерален представител на компанията и до момента ръководя  Генерална агенция Перник – Изток. През същата година имах честта да бъда номинирана за член на ВИП клуба на агентите на Група Дженерали за Централна и Източна Европа, което е голямо постижение и гордост за мен.
В свободното си време обичам да слушам музика и да чета книги. Имам страст към бързите коли, обичам да пътувам и да се грижа за красивите си цветя. Мотото ми е: „Дай, за да получиш!“

НАГРАДИ
Грамота за успешни продажби в автомобилното застраховане през 2017г.
Членство във ВИП клуба на Група Дженерали застрахователен агент на от 2018г. насам
Награда за значителен принос в продажбите на „Дженерали Застраховане АД“ през 2018г.
Грамота за отлично обслужване на клиенти от ВИП клуба на Група Дженерали – 2019г.

СЕРТИФИКАТИ И ДИПЛОМИ
Сертификат за успешно завършване на програмата на Група Дженерали за подобряване на управлението – 2019г.

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти: