За мен

Казвам се Ивелина Георгиева Кайрякова. По образование съм висшист с магистърска степен, завършила съм специалност „Геодезия“ в Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия ( УАСГ ) гр. София. Въпреки, че съм инженер по професия началото на кариерата ми в застраховането стартира през 2007г.! В офиса имаха нужда от човек за кратко, но работата ми хареса толкова много, че останах за постоянно. Започнах като отговорник по животозастраховането и обучаване на агенти, връщайки се след първото ми майчинство отговарях за ликвидацията и завеждането на щети, паралелно с това се занимавах с автомобилното застраховане и продажбените процеси в офиса. И така до настоящия момент - Генерален представител на „Дженерали Застраховане” АД за гр. Стара Загора.
В личен план най-голямото ми постижение е моето семейство. Майка съм на две прекрасни момчета, с които много се гордея! Като човек съм искрена, последователна, организирана и много упорита, старая се да надскачам поставените ми цели и задачи.

Кога започна своята кариера в застраховането?
Назначението ми в застраховането е от 19.03.2007г.

Защо избра да се занимаваш с това и защо чувстваш застраховането като свое призвание?
Застраховането е не само мое призвание, но и семейна традиция! Родителите ми работят в сферата на застраховането повече от 33години.

Какъв е твоя подход в работата с клиенти?
Комуникация и поддържане на контакт с цел определяне нуждите на конкретният клиент.

Какво те мотивира в работата ти в застраховането?
Динамиката на работният процес, контакта с хора, желанието за растеж и развитие.

В какъв вид застраховки си специализиран/а?
Като управител съм длъжна да познавам и предлагам всички видове продукти на компанията, но няма да отрека, че имам слабост към автомобилното застраховане!

Защо според теб е важно клиентите да сключват този вид застраховки? Какви са техните предимства?
Забелязала съм, че хората мислят за автомобилите си повече, отколкото за жилищата си, прекарват много голям процент от времето си зад волана и искат да се чувстват сигурни и спокойни на пътя, да знаят, че има на кого да разчитат при нужда! Точно тук продуктите ни от пакет Автогрижа намират своето приложение.

Какво е най-важното, което си научил от работата си в застраховането досега?
Няма малък или голям клиент! Всички клиенти са важни и към всеки трябва да се отнасяш с нужното уважение и внимание!

Какво обичаш да правиш през свободното си време?
Обичам да слушам музика, това ме разтоварва и зарежда положително!

Сертификати

  • Сертификат за успешно завършване на Програма за подобряване на управлението (MAP), като бях отличена като победител в своята група при представяне на своето Лично управленско предизвикателство и получих награда за това.

Застрахователни продукти

Мога да ви съдействам за следните застрахователни продукти: