За мен

Казвам се Атанас Иванов Йовков. Роден съм на 11.03.1978г. в гр. Смолян. Завършил съм висше образование в ТУ-София факултет Сливен – Механична технология на дървесината, БСУ-Бургас - Инженеринг и експлоатация на енергийни системи, БСУ-Бургас - Съдебни инженерно-технически експертизи и техническа безопасностст

Професионалната си кариера започнах като Учител , след което съм работил и като Технически ръководител и Мениджър в сферата на строителстовото.

В застраховането работя от 2009г. Първоначално започнах като Застрахователен Агент, а от началото на 2010г. като Мениджър продажби.

От 2014г. съм Директор мрежа в „Дженерали Застраховане“ АД, ръководейки изграден от мен екип със средна численост от петнайсет застрахователни агента. Убеден съм в ползата от застраховането и работя с отдаденост и желание за постоянна актуализация на познанията ми в тази сфера. Вярвам, че компетентността при предлагането и продажбите на продуктите на "Дженерали Застраховане" АД е от изключително значение. Това ме кара да участвам в множество обучения, за което притежавам сертификати с отлична оценка.

Старая се да бъда максимално полезен на своите клиенти, с което да ги превръщам в „Партньор за цял живот“. Моите клиенти могат винаги да разчитат на мен за консултация и нужното им съдействие. Движа се в съответсвие с моето мото: „Ако не можеш да помогнеш - не пречи“. Хобито ми е в доста различна посока, занимавам се с бижутерството. Спортувам ежедневно. Практикувам разнообразни спортове, като Уиндсърфа ми е фаворит. Харесвам морето, както и да отделям време на домашните ми любимци - котките. Музикалните ми пеедпочитания са основно в жанровете Рок и Блус.

Грамота за най-добър Мениджър Продажби за първо 6-месечие на 2010г.
Грамота за победител в състезание за Мениджъри Продажби за 2011г.
Грамота за значителен принос в успешното развитие на агентска мрежа за 2017г.
Награда за значителен принос в продажбите на Дженерали за 2018г.

Сертификат от 2011г. за членство в MANAGERS VIP CLUB 
Сертификат от 2012 за членство в VIP Club Generali PPF Holding
Сертификат от 2015 за членство в VIP Club Generali CEE Holding
Сeртификат от 2016 за членство в VIP Club Generali CEE Holding
Сертификат от 2017 за членство в VIP Club Generali CEE Holding
Сертификат от 2019 за членство в VIP Club Generali CEE Holding
Сертификат от 2020 за участие в Глобална Виртуална конференция Go Digital 
Свидетелство за завършено обучение за Мениджър Продажби от 2009г.
Диплом за успешно завършена Дженерали Академия от 2014г.
Сертификати по всички видове застрахователни продукти, предлагани от „Дженерали Застраховане” АД

Застрахователни продукти

Застрахователният агент може да Ви съдейства за следните застрахователни продукти: