Дженерали Застраховане стартира продажбите на своята обновена Каско застраховка с изключителни условия и тарифи


22 Окт 2012

Дженерали Застраховане стартира продажбите на своята обновена застраховка Каско на 18 октомври. Компанията, известна със стриктната си подписваческа политика и прецизно сегментиране на риска, ще предложи на българския пазар оптимална комбинация от застрахователни покрития, цена и добавена стойност за клиентите си.

Подобрените условия и новите моменти в автомобилния продукт на компанията са валидни както за „Каско Фамилия” за физически лица, така и за предложението на Компанията към юридически лица -  „Бизнес Каско”.

В новото Каско основните базови покрития се комбинират с допълнителни и нестандартни покрития и решения, гарантиращи адекватната застрахователна защита на автомобила. Едно от важните нововъведения е, че  без допълнителна премия се застраховат рисковете земетресение и умишлен пожар. Новата застраховка  също така е без самоучастия и утежнения, с покритие за България и безплатно разширение на покритието за чужбина. Клиентите на Дженерали се обслужват от ЕUROP ASSISTANCE, мрежа от дружества на Група Дженерали и външни кореспонденти, съдействащи за уреждане на щетите и съдействие на територията на страната и в чужбина.

С обновените си продукти Дженерали Застраховане се надява да предостави по-изгодни условия както на настоящи, така и на нови за компанията клиенти. Предлагат се и редица атрактивни отстъпки, както за новите, така и за дългогодишните клиенти, с добра история на щетимост.

За своите клиенти Дженерали Застраховане разработи процеси на лесна, бърза и удобна регистрация, обработка и изплащане на щети. Освен това клиентите могат да договорят допълнителни условия при ликвидация на щети, ползване на официален и доверен сервиз и ремонт. Компанията разполага с 24/7 Асистанс център, Център за обслужване на клиенти (Call Center) и регионални Центрове за ликвидация на щети.

Новото Каско е част от политиката на Дженерали непрекъснато да ревизира своя продуктов портфейл, своевременно да актуализира и прави най-изгодни и иновативни предложения на своите клиенти и постоянно да разширява своята позиция на българския застрахователен пазар. Компанията се стреми да се възползва в максимална степен от предимството да черпи опит от дългогодишната лидерска позиция на Група Дженерали на застрахователните пазари в Италия и Централна Европа.