Дженерали Застраховане АД с отличие на престижния конкурс за финансови лидери – CFO of the year


22 Юни 2016

На тържествена церемония късно снощи бяха обявени победителите в третото издание на конкурса CFO на годината. В направление: Стратегия за развитие на финансовата функция бе отличена г-жа Жанета Джамбазка – Член на УС и Главен финансов директор на Дженерали застраховане АД.

 Госпожа Джамбазка има дългогодишен опит в застрахователния сектор в България. През 2002г. е част от екипа, които създават Застрахователно АД „ВИКТОРИЯ“. През 2015 заема водеща роля при сливането на ЗАД „ВИКТОРИЯ“ и „Дженерали Застраховане“ АД. Това, което отличава Жанета Джамбазка е нейната визия за екипност в работата и разбирането, че успехът на финансовия директор е успех на екип от хора, работещи в различни звена на застрахователното дружество. „Историите на финансовите директори, които конкурсът CFO на годината отличава вече трета година, доказват именно това – че зад всяка една успешна компания, стои един талантлив финансов директор.“

 Информация за конкурса: 

Третото издание на CFO OF THE YEAR се организира от EY България и списание Forbes, конкурсът  отличава успешни финансови лидери, които имат принос както към развитието на професията, така и към развитието на своята компания и екипи.

Основната мисия на конкурса е да даде повече популярност на професията на финансовите директори и на добрите практики, които финансовите специалисти прилагат.